Dett år

Per har försökt lära Signe att hon ska visa hur gammal hon är. Vi har tränat på det idag och nu säger hon med stort leende "dett" och visar upp ett finger när man frågar hur många år hon är! Sååå söt! Tom när hon låg i mörkret och försökte sova ikväll tog hon ut nappen, sa dett och sträckte fram ett finger :)

Idag fick vi sova till kvart i åtta. Himla skönt! Signe sov i sitt rum hela natten, så vi behövde inte ta in henne till oss. Det gör mig inte så mycket om hon behöver sova de sista timmarna med oss. Klart det är bäst om hon kan sova i sin säng tills det är morgon, men för mig är det huvudsaken att hon känner sig trygg. Finns det någon förälder som skulle neka sitt barn att komma upp i deras säng? Man kommer väl ihåg själv hur det var när man drömde mardrömmar när man var liten. Usch vad hemskt om ens föräldrar skulle mota tillbaka en till ens egen säng.

Vid nio tiden tog vi en lång cykeltur över Acktjära och Kvarnböle. Det tog 35 minuter, jag tippar på att rundan är 8 km kanske. Det var kallt, bara 1 plusgrad i skuggan, så Signe fick sitta i vinteroverallen. Än kan vi inte plocka undan den. Det var skönt iaf, för på morgonen är det ofta vindstilla. Senare under dagen började det blåsa. Riktigt kalla vindar!

Jag och Signe åkte till nya Konsum i Kilafors när Per slutade och så handlade vi veckans mat. Vi handlar egentligen på Ica i Bollnäs, men vi hade ändå inga pengar kvar på Icakortet så vi kunde lika gärna testa den nyöppnade affären. Det är ju bara hälften så långt till Kilafors som till Bollnäs för oss. Jag kommer aldrig mer vilja handla på Ica i Kilafors iaf. Det var stort, rymligt och fräscht på Konsum. Men deras utbud av blöjor var bedrövligt... Eftersom Ica i Bollnäs är ett Kvantum lär det vara billigare än ett Coop Konsum. Plus att utbudet inte är det samma. Vi får se hur vi gör i fortsättningen.


Kommentarer
Postat av: bitte

Hej vill tipsa dig om en tävling jag har i min blogg det du kan vinna är detta:



En skinnjacka och ett presentkort på 500 kr

Postat av: Sara

Haha ja det är det, tänkte tillbaks på det idag! Helt sjukt, känns som en evighet sen. Usch va pinsam det var, minns inte mycket av dej då förutom att du hade en rosa jacka på dej och antagligen tyckte att vi var två idioter. :) Vi åkte inte tåg, bättre upp minsann! Vi fick skjuts av Poffan, herregud haha!

2009-04-21 @ 20:54:44
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: Sara

Man kan ju nästan säga att jag åkte ner och hämtade honom eftersom jag bara var i sthlm sisådär två timmar innan jag lurade med mig honom hem till bnäs :)

2009-04-21 @ 20:56:01
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: Lina

Sötnos! Åh vilket härligt utvik där på fällen, hihi! Gu va roligt att hon är så duktig, får träna med Tuva också, ett finger lär hon kunna visa upp, blir svårare med orden...:)



Trevlig kväll!

2009-04-21 @ 20:59:12
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Anonym

Vilken himla fin bild!!!!

Apropå att det finns två sidor att se på saker, att Signe vill sova med er ibland, jag önskar verkligen att Neo kunde göra det med oss, men han vill sova och somna ensam.. Det är faktiskt jättetrist är det faktiskt! Skulle vara så mysigt, även om han inte ligger stilla...

2009-04-21 @ 21:20:57
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback