Valbo tur och retur

Igår kom vi på mitt på dagen att vi kanske skulle åka till Valbo. Per är ju ändå hemma och han hade hittat ett par innebandyskor som han ville ha som fanns på Stadium. Så vid strax efter halv två for vi till Valbo och IKEA! Var jätteskönt att vara där på en vardag, det var väldigt lite folk inne på köpcentret. Vi var hemma igen vid halv sju, 20 mil tur och retur!
Signe tyckte nog att resan var ett trevligt inslag i vardagen för hon sov som en stock inatt. Eller stock och stock... hon vaknade för att äta en gång mitt i natten (minns inte tiden) och sedan vid fem. Sen somnade hon om vi fick sova till halv nio! Det har inte hänt på flera månader! Så himla skönt var det. Per som är morgonpigg hade klivit upp kvart över sju...

Följande saker inhandlades:
Stadium - Innebandyskor, linda till innebandyklubba, blad till innebandyklubba.
Toysrus - Kedjelänkar från Bellino och såpbubblor
BR leksaker - Studsbollar
HM - Två par vintermössor och ett par vantar till Signe
IKEA - Två ramar, lampa, gosedjursstruts

Inte mycket till mamman...

Idag har Elin vart här och hälsat på. Vi tog med Signe ut och blåste såpbubblor och hon tyckte det var jättekul! Först uppmärksammade hon inte bubblorna, sen skrattade hon åt dom, sen blev hon likgiltig. Så hon tyckte det nog var en halvkul upplevelse.

Tror Signe har vart lite sådär i magen. Igår bajsade hon tre gånger och likaså idag. När hon helammades hände det senast. Och hon grät så tårarna rann när det var dags för lunch idag. Det slutade med att jag ammade henne istället, då blev hon lugn. Sedan på eftermiddagen när Per skulle ge henne gröt hände samma sak igen. Hon storgrinade! Och då var jag iväg och hämtade tapetprover så Per gjorde sitt bästa för att lugna henne. Vet inte vad det kan bero på heller. Spagetti och köffärssåsen kanske?

Tror nog att det kliar bra i munnen på henne också. Ibland så stoppar hon in en, eller två för den delen, knuten hand och gnuggar fort mot nedre käken. Tror nog att det är någon tand på G. Det är mycket gnidande och dreglande nu.




Fåren vid vår tomtgräns

Kommentarer
Postat av: Sara

Gud va jag kommenterar här idag men såg en smart sak till på http://www.zyboo.com/ och www.myfirstroom.se/. Väggdekaler och wallies, det är ju ganska smart eftersom då kan man ju göra en fin grundtapet och sen sätta upp nått fint sånt sen när hon tröttnar och blir äldre är det ju bara att plocka ner dem. Antar att det är nått sånt som blommorna ni har i datorrummet! Nu ska jag inte skriva nå mer :)

2008-09-05 @ 09:46:20
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: johanna rapp

Hannes matvägrade också när han fick tänder... Det var precis som ni beskriver... Kanske är det.

2008-09-05 @ 15:27:38
URL: http://johannarapp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback