Gamla minnen inknuffad på vinden

Jag är så trött känner jag. Men Per har inte kommit hem än, och det är ju ändå fredagkväll så det vore väl kul om vi kunde ses en stund iaf.

Uppe på jobbet var det trevligt. Träffade massa arbetskamrater och fick lite fika. Signe flinade mest hela tiden men mot slutet av besöket blev hon lite hungrig och gnällde lite. Så hon fick äta sitt första mål mat (välling) på Anthill idag. Förhoppningsvis hennes sista där också! Signe ska ju bli golfproffs...

Efter jobbet åkte jag till Röste och hälsade på mina föräldrar. Signe visade stolt upp sina nya färdigheter i gång. Hon kanske hoppar över krypstadiet? Per gick utan stöd när han var 10 månader. Tänk om hon går när det är jul! Då måste hon sätta fart nu.
Jag var in på vinden och kikade lite. Tog med mig lite saker ut. Men jag vill helst ta med dockvagnen, dockorna, barbies och allt sånt också. Och det kan ju kännas liiiite onödigt med tanke på att Signe bara är 7 månader. Men tog iaf ut en bultbräda, sån burk man stoppar i runda, trekantiga och kvadratiska klossar i och några små dockor som är lämpliga för små händer.
Det är skoj att leta bland gamla saker. Hittade en kalender från 1996. Jag förde kontobok. Bland annat stod det följande:

(Under kolumn inkomst)

Mamma låna skor 10:-
Diska 10:-
Dömma i pingis 74,50:-

(Under kolumn utgifter)
Lånat till J M 1:-
Godis 3:-
Kläder 30:-

Plus massa annat skoj. Det gäller att ha koll på sina pengar! Klart man ska skriva upp om man lånar ut en krona! Haha Och vad betyder det att jag fick 10:- när mamma lånade nå skor?! Diskningen kan jag helt klart säga att det var pappa som finansierade. Ofta kom han på att han hade lovat att diska innan mamma kom hem från jobbet och då han själv låg på soffan framför tvn försökte han muta mig istället!
Stod också att vi hade sovit i husvagnen hos Uffe och att vi hade vart vaken till 6 på morgonen! Haha det kommer jag ihåg än idag!
Kul att läsa massa gammalt. Men nu är den slängd. 

Nu väntar jag med spänning på att se hur natten kommer bli. Sov sött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback