Sömnlöst. Igen.

Inatt var en sån där rolig natt. Signe var vaken mellan strax efter två till halv sex... Jisses. Per vaknade vid fyra och gick och satte sig i soffan med Signe. Till slut var hon så trött så hon höll på att somna sittandes. Så han la henne på sidan på soffan och då sov hon nästan. Tänkte att det var lika bra att lägga henne i sängen. Men icke. Så fort hon nuddade sin sängmadrass blev hon stel som en pinne!
Per gjorde iordning en flaska välling medan jag försökte hålla henne lugn. Hon somnade direkt efter att hon hade druckit upp den. Så tröttsamt!! Ska det vara så svårt att sova?!

Har slutat amma henne på dagarna nu också. I två dagar har hon istället fått välling då jag brukade amma henne. Målet mellan lunch och middag. Men hon får fortfarande tutta på natten. Jag kan inte ta bort allt samtidigt. Får vänta en liten stund med det iaf. Kan ju vara så att mjölken försvinner nu när jag ammar så sällan. Vi får se. Just nu längtar jag efter att Signe ska sova som vanligt. Just nu är jag nöjd om hon vaknar vid två och sedan vid halv sex. Kommer ihåg när hon var riktigt liten och hon ibland sov enda till framåt fyra. Det var längesen det...

Och jag säger då det. Ni mammor som har barn som sover hela nätterna... Jag hoppas ni är tacksamma över det! För utan sömn fungerar man inte som människa.

Så, då fick halva inlägget handla om sömn. Igen.

Familjen åkte till golfbanan och spelade lite idag. Skönt att komma ut lite. Har vart hemma två dagar utan att göra nåt speciellt. Signes farfar var som vanligt med och sköt vagnen. Tur vi har! Imorgon tänkte jag åka in till jobbet. Har börjat fundera på om jag ska jobba nån dag här och där framöver. På helgen. Kan ju vara bra att spara några föräldradagar genom att göra på det viset. Sen ska jag åka till mamma och pappa. Per ska åka och spela Bro Hof golfbana imorgon så jag och Signe blir ensamma.

Signe hade svårt att somna igår, men idag somnade hon direkt. Har inte behövt gått in en endaste gång. Hon sov middag enda till kvart över sex, ändå gnuggar hon sig i ögonen vid åtta. Då känner hon att det är kväll och att hon borde sova.


Jag och Signe ute i skogen med mamma i början på september

Kommentarer
Postat av: Jessica

Tjena! Och tack. Jag följer din blogg :) Ni verkar ha det så mysigt du och Signe...förutom på nätterna då kanske...

Nej vi har inte tänkt tagit reda på vad det blir men vi kanske ser nått på ul. Men jag känner mig ganska säker på att det är en pojk igen. Bara att hålla tummarna att han blir lika snäll som Linus vart. Ha de bra, sköt om dig!

Postat av: Linda F

Hej!Men du de är ingen lek ni har på nätterna...Man kan säga att vi har de rätt så bra här då..William sover till 6-7 innan han äter välling :-)

Om du har tråkigt om dagarna så hör göra av dig..vi är åxå oftas hemma..Jag ska börja jobba måndagar och Onsdagar till veckan men dom andra dagarna är vi hemma..

Sköt om er krama Signe från mig.

2008-09-19 @ 11:18:17
Postat av: sara

hej! ja, han är en riktig fena på inredning, min ted :)



vilka fina bilder, och en sån söt tös du har! gud, som en liten karamell :) denna blogg tänker jag minsann följa hädanefter!



såg att du skrivit angående vitrinskåpet: jag tejpade och joxade med de där förb****e spröjsfönstren. men det gick, och nej: jag målade alltså inte på fri hand. men såhär i efterhand hade det nog varit enklare för det var ett jäkla slit med just det partiet.



kul att du hittade min blogg, så jag nu kan hålla kollen på din :)

2008-09-19 @ 11:31:34
URL: http://bebis2008.blogspot.com
Postat av: Sara

Men det är de sötaste små runda kinder jag har sett :) Bro Hof, ojoj då kommer han väl aldrig vilja spela på hårga igen :)

2008-09-19 @ 18:11:46
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback