Sova borta

Godmorgon godmorgon, hör fåglar sjunga glatt, godmorgon godmorgon i kööör!

Tro inte att jag är pigg. Det är jag väl inte. Signe har ändå sovit helt okej inatt. Men om hon lägger sig en timme senare än hon brukar borde det väl vara logiskt att sova en timme längre. Eh, nä. Så tjugo över sex var vi uppe. Då hade hon vart vaken en stund.

Idag är det babysim. Egentligen är vi inbjuden att spela den hedersvärda partävlingen P&E Invitational, men pga av att Per har innebandymatch vid 16 idag så kan vi inte vara med. Vi ska dock komma på middagen och festen ikväll! Whoho! Så ikväll tänkte jag dricka alkohol på riktigt för första gången på mycket mycket länge. Det där glas vinet för några veckor sedan räknar jag knappt.
Signe ska sova hos mormor och morfar där även jag och Per ska sova. Mamma tyckte väl att vi kunde sova hemma "så att vi fick sova ut så länge vi ville" som hon fint sa. Men det ville inte jag. Så inatt får Signe bara dricka välling när hon ska äta. Vi får se hur det går... om hon lyckas somna om efter vällingen eller om hon helt sonika lever rövare med mormor och morfar. Hon vaknar ju till mer när hon dricker vällingen. Amma kan hon ju göra i sömnen i princip.

Nu ska jag packa badväska.



Bild från festen efter tävlingen ifjol

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag tror det kommer att gå bra, se till att roa er ikväll nu om det är första ute kvällen efter en väldans massa månader :)

Postat av: Sara

Hoppas ni hade trevligt igår och att det gick bra för Signe att sova borta! :)

2008-09-21 @ 10:38:24
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback