Tänderna?

Inatt var en rolig natt. Signe vaknade strax före ett och ville inte somna om. Det slutade med att hon var vaken till nån gång efter halv fyra. Gnällde när man inte höll i henne, så jag fick sitta med henne i famnen eller gå runt. Ville inte alls ligga ner. Vid halv tre tog Per med henne och lekte i hennes rum. Hon hade blivit överlycklig! Aldrig hade han sett henne så glad över att få leka. Hon hade roligt åt alla leksaker.

När det är dags att äta så är det oftast inte en sån kul aktivitet. Signe verkar hungrig men hon är grinig och verkar inte vilja ha maten. Sjunger man samtidigt så hon får nåt annat att fokusera på går det bra en stund iaf.

Två nätter i rad har hon bajsat. Det var längesen hon brukade göra det på natten. Och hon bajsar som jag sagt tidigare flera gånger per dag.

Nån som har barn som betedde sig liknande när de fick tänder? Tror nämligen att det är det som är på gång. Det verkar klia i nederkäken på henne och det ser ut som att framtänderna är mer tydliga genom tandköttet nu än tidigare.

Signe ligger och sover nu. Har sovit över 1,5 timme. Sov drygt en timme mellan 9-10 också. Mamma och Pappa var här med en bit ost tidigare som vi fått av brorsan. Han vann 12 kilo när han gjorde HIO på golftävlingen förra veckan. Så mamma tog med Signe på en promenad och kikade på omgivningen. Efter att de hade tittat på kor blev Signe trött och somnade. Hoppas att hon inte sover allt för länge för vi ska iväg på
Me and I party vid 15.

Per är och spelar en träningsmatch med innebandyn så vi är ensamma just nu.

Kommentarer
Postat av: Sara

Själv sover man med gula öronproppar ala´Per Larsson så jag vet inte vem av oss som är mest kärring :)

Postat av: Jessika

Har du inget hon får tugga på då, typ en barntandborste ? För den använder hon ju sj när hon känner för det, typ när det kliar, haha ;)

2008-09-07 @ 18:30:24
Postat av: Fredrika

Liam är exakt på pricken likadan nu. Gråter och är hungrig men vägrar äta vissa dagar.. har bajsat löst (som han inte gjort sen han var nyfödd) i flera dagar och säkert fyra ggr om dagen, kliar och drar i munnen.. (nej, inga tänder ens för han än..) Så är det. Men det går över. :)

2008-09-07 @ 21:59:19
URL: http://fredrikaeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback