Spackling

Ikväll har Tomas vart här och spacklat Signes rum. Det är ju otroligt vad fort det går när någon som kan gör det. Så nu ska det torka, sedan imorgon är det troligen slipning som gäller och sedan kan jag och Per börja måla. Ska måla vitt på tre väggar och ha en fondvägg med den här tapeten. När väggarna är klara ska vi lägga in nytt golv och sedan på med golvlisterna. De ska också målas, för det behövdes.

Skönt att det har kommit igång. Det betyder att det snart är klart!

Har inte gjort speciellt mycket mer idag. Jag och Signe har bara vart hemma. Hon har förresten börjat röra sig i gåstolen nu! Per satte ner henne utan leksaker och då blev det fart minsann! Men bara åt sidan än så länge. Hon sitter och lutar sig åt höger och då blir det att hon trycker på med vänsterbenet.

Kommentarer
Postat av: E x p r e s s ☆ Y o u r s e l f

Rummet kommer säkert att bli jättefint! :)



Hur dyrt är det med färg? Har du lkoll på det. Vi funderar själva på att måla istället för att tapetsera.



Kram!

Postat av: Anna Brolin

Ja verkligen =) Isak är på dagis måndag tisdag mellan 10-15 och torsdag 9-15 onsdag och fredag är vi hemma (oftast) Idag ska vi bara vara hemma och städa. det behövs nu när hantverkaren är klar med allt slipdan osv.. visst fortfarande lite kvar men det lilla dammet kan jag ta då..

Ja självklart skulle vi kunna komma ner.. får se om vi hinner idag annars kanske nästa vecka på fredag ska jag agera "taxi" åt halva släkten haha



Ha det

Kram!

2008-09-17 @ 07:35:59
URL: http://bhugulliver.blogspot.com
Postat av: Sara

Va fint Signe kommer få det :)

2008-09-17 @ 08:45:21
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: Karro

Det blir kanonbra med den fondväggen:-) Visste inte att man kunde beställa i Söräng, hittade billiga och bra tapeter till hall/vardagsrum idag. 30% billigare än färghuset men tyvärr inga till kök och sovrum. Skulle vara kanon om det gick att beställa, det måste kollas upp.:-) Tack för tipset! Ha en bra dag!

2008-09-17 @ 12:56:49
URL: http://karrosunderbaraliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback