Signes nya rum

Vi har nu rivit bort den gamla tapeten i Signes rum. Tanken är att det ska bli tre vita väggar och en vägg med en fondtapet. Var ner till färgaffärn och kikade på barntapeter i eftermiddags. Fick med mig tre tapetkataloger från Midbec hem. Vi vill inte att det ska bli för barnsligt. Vi hoppas ju att hon vill ha tapeten ett tag även när hon blir lite större. De ni ser ovan funderar vi på. Per tycker bäst om den från Kids@home och jag gillar de andra två bättre. Tycker om den randiga varianten som Per håller på men gillar inte färgkombinationen fullt ut. Hade ju funderingar på att måla ränder men... det är lättare med tapet! Någon som vet någon annan bra tapetkollektion som vi bör försöka kolla på? Gick igenom alla med barntapeter nere på färgaffären, men de har ju inte allt där.

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag tror den med rosa och orange blir fint, jag gillar varma fäger!

Postat av: Elin

Jag tycker den som Per tycker, eller den prickiga.

2008-09-04 @ 21:50:43
Postat av: Helene

Jag tycker den prickiga från babie@home, inte så starka färger som man lätt tröttna på. Bättre att piffa upp rummet ytterligare med andra prylar och Signe fick ju en hel del på dopet.

Kram

2008-09-04 @ 21:53:38
Postat av: Helene Persson

content&task=view&id=139&Itemid=71" rel="nofollow">http://homepoint.se/index.php?option=comcontent&task=view&id=139&Itemid=71

2008-09-04 @ 22:00:48
Postat av: Erika

Jag håller på samma som Per tycker. Den tyckte jag var fränast. Har man dessutom fler färger i tapeten tycker jag det blir lättare med gardiner, går lättare att variera. Hoppas ni hittar några ni trivs med!

2008-09-04 @ 22:45:53
URL: http://ikapika87.spaces.live.com/
Postat av: Sara

Hej igen, Hittade en sida där man kan se massa olika kollektioner som finns. Men du kanske redan har sett den sidan, skickar den ändå ifall att :)

http://www.tapetterminalen.se/sortiment.html

Sen såg jag på familjeliv någon som hade gjort sitt barnrum med tapeter från

http://www.sandbergtapeter.com/

Har du kollat på familjeliv? Forumet heminredning, brukar stå bra tips där :)

2008-09-05 @ 09:38:31
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback