Plask i bassäng


Det är kul att få kommentarer! Roligt att ni tar er tid och skriva nåt litet, det uppskattas! Oavsett om det är tips eller om det bara är en åsikt, ändå roligt.

Idag var det simning på schemat. Vi for till Söderala för babysim. Signe tyckte det var roligt. Roligast var när vi sång ...och fönstren på bussen de går upp och ner, upp och ner, upp och ner...  Då hissande man upp barnet och sedan ner i vattnet. Det tyckte Signe var skoj. Fick blåsa på ansiktet och hälla vatten över idag. Signe brydde sig inte så mycket om det. Tuggade mest på badankan hon fick låna.

Efter badet for vi till E-center och köpte golv på coop till Signes rum. Sedan åkte Per och spelade innebandymatch inne i Söderhamn och jag och Signe gick in på Barnens Hus och köpte dregellappar för 29:- styck. Köpte även en ny haklapp med Mumin, nya nappar och en bitgrej för tänderna. Påminner om en napp, men de är specialgjorda just för tänderna. Ser inte ut som en leksak, så vi får väl se om hon tröttnar på den eller om den är skön att använda. Tycker mig se en liten prick på ena tanden nu iaf. Vore skönt om de kom upp.

Åkte även in till Söderhamn och bytte byxor på Kapp Ahl och köpte mat på Donken. Körde Drive Thru för Signe sov.

Ikväll har mamma och pappa vart här och lekt med Signe. Hon somnade som en stock sedan, så hon var nog trött av både simningen och lekandet.

Kommentarer
Postat av: Helen

Va mysigt med babysim :)

Postat av: johanna rapp

Visst är det skoj med kommentarer! =) Fina bilder från badet

2008-09-13 @ 21:20:37
URL: http://johannarapp.blogspot.com
Postat av: Catta

Åhh va mysigt med babysim! Vi gick på d när Julia var liten å hon gillade det, å det märks nu för hon är inte rädd för vatten å kan hålla andan under vattnet oxå en kort stund! Helt galen på badstranden i somras... på både gott o ont ;-) Ha en bra helg!

2008-09-13 @ 21:36:51
URL: http://catttaengman.blogg.se/
Postat av: Jessik

Alltså jag menade inte en vanlig tandborste med skaft som du trodde :D Det är en tandborste men ist för ett skaft att hålla i är det som en rund, platta med gummi som de kan tugga på när de inte har själva borsten i munnen. Finns på ica om det skulle vara ngt

2008-09-14 @ 11:48:10
Postat av: Frida

Jessika - Hehe jo jag förstod att det var en sån du menade, men visste inte att de gick att köpa på Ica. Men vi hade precis fått en bebistandborste från folktandvården och den var säkert bättre än ingenting :)

2008-09-14 @ 12:00:57
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men det är ju inget fel på makaroner och korv men när man har blivit lovad thaimat så känns det lite små tråkigt faktiskt :) Va mysigt med babysim! Vilket program gör du om bilderna i? Fiffigt att lägga ihop flera bilder så där så man slipper sitta flera timmar om man vill ladda upp mer än en!

2008-09-15 @ 15:09:18
Postat av: Sara

Oj, glömde namn men du förstod nog att det var jag :)

2008-09-15 @ 15:09:49
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: Emi

Åhh så härligt det ser ut. Man blir ju riktigt sugen på att bada själv. Vad tråkigt att höra att min sida inte kommer ihåg dig. Det måste det bli skärpning på! Jag kommer allafall ihåg dig..med ett leende :)

2008-09-15 @ 16:22:35
URL: http://blogg.emilofgren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback