Inga tandtroll bland Signes tänder

I helgen har det vart mest golfbanan för vår del. Jag och Signe var iväg på babysim i lördags, och det var lika uppskattat den här gången. Efter badet for vi till golfbanan och tittade på Per när han tävlade.

På kvällningen var Jonas och Elin här. Vi käkade grillat och åt ost och kex. Jag drack alkohol för första gången sedan april förra året. Ett glas rött vin! Gick in på Livsmedelsverkets hemsida och kollade upp rekommendationerna gällande alkohol och amning, såg att de hade gjort nya 10 mars 2008. Det var inte skadligt för barnet om modern drack ett till två glas vin en till två gånger i veckan om man ammade. Tänkte dricka två glas, men eftersom vi käkade ost och kex så häller man ju inte direkt i sig vinet så det räckte gott och väl med ett. Efter halva glaset kändes det dessutom att det var alkohol jag drack och inte läsk!

Det var en mycket trevlig kväll. Elin och Jonas sov över i vår friggebod så att de hade nära till banan på söndagen och så att båda kunde få dricka lite vin.

På söndagen tog jag och Signe en promenad på 4,5 km till golfbanan i det fina vädret. Vi var på banan från tjugo i ett till halv åtta på kvällen! Var tvungna att stanna på prisutdelningen för Per fick sig en liten slant, plus att Signe sov middag mellan kvart i fyra till kvart över sex! Så hon behövde inte hem och få välling utan käkade gröt i restaurangen.

Idag har vi vart på Öppna Förskolan. Lekte med de andra tjejerna i pölen innan det var dags för information från Folktandvården. Signe fick med sig en tandborste och tandkräm hem, i väntan på de första tänderna.
Trots den snoriga näsan har Signe vart så himla glad hela dagen lång! Det verkar bara bli en förkylning med täppt näsa verkar det som, ingen feber än så länge. Och det är ju skönt! Själv har jag vart riktigt täppt idag med, men nu verkar det släppa lite igen.



Kommentarer
Postat av: johanna rapp

Vilken härlig golfbrud!

Postat av: Sara

Tog bilden från fel håll, mamma syns ju inte nått :)



En sån glad liten fis, och vilka mysiga kläder!

2008-09-01 @ 21:17:20
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: johanna rapp

Nu har det varit lite si och så med nattsömnen för oss också ett tag, men vi har haft det riktigt bra tidigare. Hannes har blivit lite snorig han med och besväras av det på nätterna...Det är jobbigt att inte få sova på nätterna. Har ni någon taktik?

2008-09-02 @ 09:38:11
URL: http://johannarapp.blogspot.com
Postat av: Emi

Åhhh så söt hon är!!! När ska man få träffa knodden? När hon fyller 15 och vill åka till Stockholm och behöver nånstans att bo eller?



Kram till er alla

2008-09-02 @ 10:31:13
URL: http://www.emilofgren.se
Postat av: Frida

Emi - hahaha ja det vore ju ypperligt! Nä men det är klart att vi alla ska ses nu i höst va? Vi kan ju försöka bestämma nåt via facebookgruppen om nu alla kan gå och in och kika där ibland... :)

2008-09-02 @ 12:18:04
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Sara

Va tulltig hon ser ut :)

2008-09-02 @ 16:37:42
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback