Signe har fått diplom!

Måste börja med att berätta om natten. Herregud, det är så att man inte tror att det är sant. Per skulle ta hand om natten och jag skulle sova, med hörselproppar i öronen. Vi la oss strax innan tolv, och strax efter tolv innan någon av oss hade hunnit somna började Signe gråta. Per gav henne välling efter en stund och hon somnade om. Sen hade han vaknat vid halv sex av att hon lät. Han gav henne välling och gick sedan och la sig. Hon hade sett pigg ut, men han hoppades väl att hon skulle somna om. Vilket hon gjorde...
Vid åtta tror jag det var vaknade jag till och såg att Per var borta. Jag hade lite ont av de gula öronpluttarna så jag tog ur de och hörde inte ett knyst. Märkligt. Men jag tänkte att de kanske var i köket eller nåt så jag tog risken att fortsätta sova utan pluttar. Vid nio vaknade jag till och precis då kom Per in med Signe, som var nyvaken! Jag trodde knappt det var sant. Jag hoppas ju nu att Signe faktiskt lät under natten och ville ha sin napp men att Per inte vaknade och det resulterade i att hon somnade om utan napp, för då kanske hon lär sig det! Men man vet ju aldrig... Synd att Per har börjat jobba nu annars kunde ha ta alla nätter tills hon sov hela nätter med undantag för ev vällingmål. SKÖNT att få sova var det iaf.

Eftersom Signe sov så länge så blev det varken förmiddagssömn eller lunch innan babysimmet. Men det gick så bra så! Idag var sista gången i nybörjargruppen och Signe fick diplom. Hon somnade som en stock strax efter att vi satt oss i bilen. Men hon har bara sovit en gång under dagen och då sov hon bara i drygt 1 timme! Hoppas på att hon sover skönt i natt också. För vid 19 tiden ikväll var hon supertrött och slockade direkt efter vällingen.

På eftermiddagen åkte Per och kollade på innebandy. Jag och Signe tog bärstolen och gick en sväng i skogen och kikade på höstlöv. Men det skriver jag mer om i ett annat inlägg.



Den fina prinsessrocken har Signe fått skickad från Pillan i USA. Var ju inte så mycket badande för Signe i sommar, så nu är hon finast på babysimmet istället :)



Dyka from Frida Forsman on Vimeo.

Kommentarer
Postat av: Lina

Vilken otroligt söt tjej ni har! Man blir så glad av filmerna :)

2008-10-12 @ 09:27:12
Postat av: Elin

Mend guuuud va go! Hon växer så fort... Måste komma å hälsa på nån dag. Får se hur det ser ut i veckan efter jobbet och hur ni har det.

2008-10-12 @ 10:36:22
Postat av: Helen

gud vilken härlig morgon/bad rock :) Håller med Lina, man blir så glad av filmerna.

Postat av: kristin

gud så söt!!

2008-10-13 @ 13:24:44
URL: http://sunshinyday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback