Såååå ont!

Har nå fruktansvärt ont i halsen! Har vart snorig i ett par dagar nu och idag på eftermiddag fick jag skitont i halsen! Skittrist om jag ska bli förkyld på riktigt. Snorigt går väl an, men det är ju inge kul alls att ha jätteont i halsen. Och så bor man ute i skogen, så att köpa tabletter är ett jäkla projekt. Ska skriva lite snabbt bara sen ska jag dricka te.

Fick sluta tidigare idag på jobbet. Det var så lugn, så det var skönt att komma hem lite tidigare! Per och Signe stod i hallen när jag kom och Signe sken upp som en sol och skrattade till lite! När jag sträckte armarna mot henne sträckte hon hela kroppen mot mig. Sötfia. Kramades en stund och så tittade hon på mig och öppnade munnen och böjde sig fram och pussade mig på munnen! Signes pussar är ett öppet dregelgap men ack så mysiga!

Imorgon är det ju måndag och då brukar vi vara på Öppna men eftersom jag verkar bli riktigt förkyld kanske vi måste stryka det... Trist. Men jag får se imorrn hur jag känner mig. Vill ju inte smitta ner de andra småkottarna.

Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp te. Det gör verkligen ont ska ni veta!

Kommentarer
Postat av: Sara

Fy, jäkla förkyldningstider! Du får köra Johans dunderkur, värm ett glas apelsinjuice med vitlök i micron och svep. Det ska tydligen göra under för en sjuk hals enligt din bror :)

Postat av: Anna Brolin

fya... krya på dig!!

2008-10-19 @ 21:39:43
URL: http://bhugulliver.blogspot.com
Postat av: Sara

Mucoangin (OBS!! stavningen) är jätte bra om du har ont i halsen. Den bedövar halsen liksom. Kan kännas lite otäckt men ack så skönt.

Krya på dig!

2008-10-20 @ 10:06:37
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: Emi Löfgren

Grym banner du har på din sida! Reklam för Låt den rätte komma in!! Det är ju min film som vi producerat. Den har gala premiär idag och jag är lite nervös... Stort pådrag å sen efterfest på cafét... lite skillnad mot drägliga barnpussar va? :)



Puss å kram på dig!

2008-10-20 @ 13:12:28
Postat av: Lina

Myyysigt med välkomnandet! Tråkigt med halsont, krya på dig! Kram

2008-10-20 @ 20:08:54
URL: http://lhoof.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback