Lunch

Just nu har jag lunch på jobbet. Det går väl bra antar jag. Men jag känner att jag hellre vill vara hemma med min lilla 8 månaders skrutt än att sitta här. Hon är bara liten en gång, så är det. Så jag är hellre hemma med henne under hennes första år då det händer så himla mycket än att vara på jobbet. Jag kommer väl få jobba så det räcker och blir över innan det är färdigt iaf. Det finns vissa som har ett jättekul jobb och som längtar tillbaka. Det gör inte jag.

Igår efter jobbet for jag hem till mamma och pappa och umgicks med sötnosen till strax efter 19. Då skjutsade jag ner Per till deras innebandyfest och sedan åkte jag på Ica och köpte godis, for hem i min ensamhet, la mig under en filt i soffan och kollade på tv och molade godis. Efter en dag framför datorn kände jag inte för att ens knäppa på den när jag kom hem. Jag tittade lite på Stjärnor på is men tycker inte att det är roligt så då kikade jag på Dansbandskampen istället! Och det var trevligare! Peter Settman gillar jag, han är en kul kille! Vid 22 tiden hade jag bäddat rent i sängen och gick och la mig. Skönt.
Vid halv åtta när klockan ringde imorse var jag trött och ville sova vidare. Tror ni min kropp får för lite sömn i vanliga fall...? Så jag ställde om klockan och sov vidare en kvart till.

Nu längtar jag efter att den här dagen tar slut så att jag kan få åka hem till mina godingar! Längtar efter lillskiten.

Allt hade gått bra hos mamma och pappa iaf. Signe är ju oftast en snäll och glad tjej, även om hennes humör har ändrats radikalt! Gissa om hon har fått bestämda "åsikter"! Hon vet minsann vad hon vill.

Imorgon är det måndag och Öppna Förskolan. Men vi kommer nog att få åka hem lite tidigare för att få Signe att sova innan det är babysim vid 17 tiden. Vi bytte dag mot för förra kursen. Man kan liksom inte åka bort en helg när man har simmet en lördag. Så måndageftermiddag känns bra.

Kommentarer
Postat av: Sara

Usch förstår att det känns tråkigt att vara tillbaks på jobbet när man har en liten skrutt som Signe hemma. Hoppas du står ut och att jobb helgen går fort!

Såg du att jag hade skrivit till på msn om photoshop?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback