Lek. Massvis med lek.

Imorse vaknade Signe astidigt. Hon fick ligga i vår säng i hopp om att hon skulle somna om. Det gjorde hon inte. Pratade och donade massa. Per gick upp med henne nån gång efter sex. Då hade hon vart vaken rätt länge. Sen kvart, tjugo över fem tror jag. Minns faktiskt inte för jag var så sjukt trött. Själv halvsov jag sista stunden med ett par små fötter sparkandes mot mig och med bebistjatter i örat. Rätt mysigt ändå. Fast det hade upplevts mysigare om jag hade vart pigg.

Efter Signes förmiddagssömn på 2,5 timme for vi till Segersta och hälsade på Veronica och Amelia. Jättetrevligt att få träffas, fika och snacka lite. Signe älskar verkligen barn som är några år. Tror vi måste adoptera ett storasyskon. Signe fick gunga lite i en sån säck från Ikea (orkar inte kolla upp vad de heter, men den är i kraftigt tyg och grå med röd botten. Och man hänger den i taket) och hon tyckte det var jätteskoj! Ännu roligare var det när Amelia gungade högt i den.

Ikväll har mamma och pappa vart här. Signe lekte så väldigt med mormor att hon blev så trött så hon orkade inte dricka mer än hälften av vällingen. Får väl se när hon vaknar inatt... Eller ikväll kanske det blir.
Vi har ställt in hennes säng i hennes rum ikväll. Eftersom hon var så trött när hon skulle sova var det inga problem vid läggning. Vet inte ens om hon reflekterade över att vi var i hennes rum. Körde ju samma rutin som vanligt med läsning och välling. Vi brukar ju läsa och ge henne välling i vår säng, men nu fick hon ligga i sin säng från början. Vi har ju vårt sovrum vägg i vägg så det borde inte vara några problem att höra henne. Tänker köra med öppna dörrar, inte med barnvakten. För då hörs ju varenda ljud iaf, och det är ju det som jag vill slippa.

Imorgon ska jag och Signe åka och bada med Helene och Klara i Arbrå. Det ska bli mysigt. Tänkte åka till Söderhamn, men Signe orkar ju inte så länge så vi testar Arbrå en gång först. I Söderhamn har de väldigt fint med "lekland" och grejer.


Signe busar med mormor. Se hennes härliga igelkottrumpa på Me&I byxorna!


Höga knän! Här tränas det för fullt.

Kommentarer
Postat av: Malin

Till söderhamn har vi också tänkt åka och bada, men vet du om det är varmare vatten där? Kanske inte är så bra och stoppa ner Truls i en kall bassäng första gången han ska bada :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback