Klappa händerna när du är riktigt glad!

Signe har klappat händerna för första gången idag! Och som hon har klappat! Vi var till Öppna Förskolan på eftermiddagen för vår BVC grupp skulle ha Barn- och Olycksfallsinformation. Vi var där först och gav Signe lite mellis. När hon hade käkat upp kom de andra barnen och då var Signe verkligen på topp! Hon blev så glad av att se de andra småtjejerna så hon började klappa händerna! Och hon klappade och skrattade och klappade och hoppade med hela kroppen! Verkligen på toppenhumör. Såå roligt att se!
Under kvällen har hon fortsatt att klappa händerna lite nu och då :)

På förmiddagen var vi bara hemma idag. Per jobbade inte för det hade inte kommit nå grejer så han hade inget att montera. Efter att jag hade gett Signe gröt imorse fick jag gå och lägga mig igen och sov till tjugo över tio. Skönt!
Innan vi var till Öppna var vi på stan. Köpte två nya dregelhaklappar, moccasiner, bluffolle,döskallehaklapp och en lära gåvagn. Så ikväll har Signe travat runt i sina mokasiner med händerna på lära gåvagnen! Och klappat händer däremellan. Sötnosen! Signes farmor och farfar kom och hälsade på en sväng ikväll så att Signe fick leka lite.

Igår var jag och Signe också till öppna förskolan. Vi brukar ju träffas där på måndagar då det bara är barn till 1 år som får vara där. Tycker att det är rätt skönt för det blir en helt annan ljudnivå de andra dagarna och det är lugnast för våra små istället för att behöva sitta ivägen för tvååringar.

Igår kväll var jag och tränade Styrke Puls. Skönt att komma iväg och röra på sig! Men det är riktigt jobbigt må jag säga!

Nu känner jag mig riktigt trött så jag ska lägga ner det här nu.


Kommentarer
Postat av: Malin

Vad duktig Signe är! Kan hon redan gå själv med gåvagnen? Hon kommer ju springa själv när hon är 9 månader! :)

Postat av: Emmy

ang fiskreceptet du kan ju prova göra ärtpuré för sig självt först och sen blanda i. alltså koka, mixa och sen pressa genom sil.. lite omständigare, men då får man bort skalen :) eller kör broccoli. menn broccooli kan bli litte småbitar av tycker jag också..

2008-10-15 @ 09:14:23
URL: http://emmyt.blogg.se/
Postat av: sara

oj, vilken stor tjej du har som kan forma så många "ord" och ljud! det måste ju vara supehäftigt!



jamen det är ju helt galet att förskolor idag inte tar en aktiv ställning mot vapen-lekar och dylikt? jag fattar faktiskt inte. det är definitivt nåt jag kommer att fråga på den förskola mika kommer att vara på: hur de ställer sig mot sånt!



ååååhhhhh jag blir så arg. allt verkar ju vara så passivt när det gäller barnens våldslekar? "nämen de leker ju ndå med vapen så då kan de ju göra det under kontrollerade former istället"...ÅHHHHH!!!!!!!!!!

2008-10-15 @ 10:38:12
URL: http://www.bebis2008.blogspot.com
Postat av: Lina

Dom är ju så söt när dom klappar händerna :)

2008-10-15 @ 11:21:37
URL: http://dahl0f.blogg.se/
Postat av: Sofia

Va duktig hon är, och verkligen super söt! :)

2008-10-15 @ 14:02:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback