Godmorgon Granbo.

Klockan är tjugo över sju och det är redan 11 stycken utöver mig som har vart in på bloggen. Barnfamiljer kanske?

När Signe vaknar som idag före klockan sex är jag så trött att jag också måste passa på att sova när hon sover. Då blir det ingenting gjort här hemma. Skulle hon kunna tänka sig att sova till halv åtta vore det en helt annan sak. Drygt bara att hon inte vill sova inne på dagen. Då kan det ta en timme att lägga henne och det vill man inte riskera. På kvällarna går det ju så bra, men det är väl för att hon känner igen rutinen. På dagen är hon ju van att somna i vagnen.
Idag fick hon sitta med Per under hans frukost så jag fick vila lite till iaf. Sen kunde vi mysa hela familjen i sängen en stund innan han for till jobbet.

Så, jag hoppas att hon blir trött snart så att jag också får krypa ner och sova ett tag.

Inatt vaknade jag förresten första gången kl 3. Hon somnade om med napp. Nästa gång 4.20 - hon somnade om med napp. Sen tjugo i sex. Fick välling. Somnade inte om överhuvudtaget. Kan bero på att jag var tvugen att byta blöja. Två gånger! Men jag gjorde det med bara napplampan tänd, men hon blev kanske pigg ändå.

Godmorgon Granbo. 2132 är vakna sedan länge.

Kommentarer
Postat av: Emmy

innan man laddar ner kan man prova i testrutan om man trycker på file info eller på själva texten. då kommer en liten ruta "Prewiew text" under, där kan man prova skriva de tecken man vill ha. tex åäö

Detta funkar iallafall på
http://www.abstractfonts.com

2008-10-22 @ 07:52:27
URL: http://emmyt.blogg.se/
Postat av: Anna Brolin

Granbo 2162 är också vaken sen 07.11 =)

2008-10-22 @ 08:36:16
URL: http://bhugulliver.blogspot.com
Postat av: Lina

Skönt att höra att fler har det som jag. Ska också se till att sova snart bara jag får Tuva att somna på balkongen. Hade en riktigt jobbig natt där Tuva vaknade varannan timme och riktigt gallskrek, som om det vore nattskräck el nåt. Helt otröstlig när vi försökte trösta, det enda som funkade märkte jag till slut, var bröstet. Puh!!



Men du, så duktig som Signe var på senaste filmen när hon stod och letade böcker!! Det är nog dags att sänka sängen...=) När som helst händer det, och det där dunket i golvet har jag hört en gång för mycket. Tuva ramlade ner fr vår säng en morgon, usch! Det gick bra som tur var, en bula i pannan "bara". Lär väl hända ett antal ggr framöver...=)



Ha en bra dag!

Kram

2008-10-22 @ 12:30:53
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Anna Brolin

släng iväg ett medelande, är vi vaken så svarar jag. Den ligger i köket om nätterna så jag hör den bara om vi är uppe =)

2008-10-22 @ 13:38:02
URL: http://bhugulliver.blogspot.com
Postat av: Tina B-L

Hos oss här på andra sidan Granbo, 1811 närmare bestämt, vaknar vi 06.15. Alla dagar utom lördag och söndag!!

2008-10-22 @ 22:39:25
URL: http://dontforgetyourbeaver.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback