Fortfarande snorigt...

Igår gick jag och la mig vid halv tio för jag var så himla trött. Så det blev varken bloggläsande eller skrivande. Signe vaknade även igår vid halv fem... jag hade sovit fyra och en halv timme. Inte kul. Sov iaf en stund när hon sov förmiddag. Eller när hon sov på morgonen för klockan var kvart över sex när hon somnade i vagnen. Men nån måtta får det vara! Jag går inte ut med vagnen klockan sex på morgonen, så jag gungade den i vardagsrummet. Sen sov jag på soffan tills hon vaknade vid åtta.

Vi var på Öppna Förskolan igår. Signe lekte på och hade väldigt roligt. Men när vi kom hem märktes det att hon nästan hade blivit sämre i förkylningen... Så vi skippade babysimmet, vilket var tur för hon blev rätt hostig igår kväll. Ingen fara, men hon hostade lite på kvällen och på natten. Snorigt och täppt också. Trist att det aldrig blir riktigt bra.

Jag for och tränade styrkepuls vid sju och Per stoppade Signe i säng då för hon bara grät och grät för hon var så trött...

Imorse sov hon till sex, vilket var jättebra! Jag tror inte att hon har vant sig vid den nya tiden så klockan var nog sju för henne. Och med tanke på att hon la sig så tidigt igår kväll så var den skönt att klockan inte var fyra när hon ville upp.

Vi skulle åka till Gävle med mammagruppen idag och shoppa och Signe är ju pigg fastän hon är snorig och hon skulle ju mest sitta i vagnen, inte lika mycket lek som på Öppna, så vi följde med. Tog tempen innan vi åkte och hon låg på 37,7... Så jag gav henne en alvedon utifall tempen skulle stiga under dagen.
Skriver mer om Gävle i ett annat inlägg.

Jag är fortfarande skittrött men måste ju se DH!

Ikväll har mamma och pappa vart här och lekt lite med Signe. Hon är så himla duktig! Står och håller i sig i saker jättelänge och går och går och går! På tåget idag gick hon omkring lite i sina stövlar och charmade alla passagerare! Hade med de utifall hon skulle tröttna på att sitta, hon har de inte på sig annars.
Och fastän hon var lite varm och täppt i näsan ikväll så var hon superglad ändå! Annat blev det när det var dags för läggning. Blev jätteledsen och ville varken sitta eller ligga. Knappt stå heller när vi skulle på med pyjamas. Men det är nog för att hon blir föör trött, om hon fortfarande är inställd på den gamla tiden. När hon väl hamnar i sängen somnar hon som en stock.
 
Har glömt att skriva att hon stod utan stöd i kanske 15-20 sekunder i förrgår! Hon stod vid tvätten och tog tag i en strumpa och så släppte hon korgen. Duktig flicka!

Nu är det DH. Återkommer.

Kommentarer
Postat av: Lina

Men gud!! Du ska ju inte säga nåt, hon stod ju helt själv ju!! =) Ja, det är svårt att låta henne ramla tycker jag också, det är en hård skola att växa upp...;) Och det blir flera gråtattacker varje dag nu, men det är ju för att hon är så kaxig och tror att hon kan göra vad som helst! =) Flera ggr har hon rest sig upp mot nåt och sen släpper hon med en hand och börjar gå åt ett annat håll och släpper den andra också, som att hon ska klara av att gå själv...haha!

Det blir jobbigare att vara hemma nu på dagarna för en själv, det är fokus på Tuva hela tiden nu, jag hinner oftast fånga henne när hon är på väg att ramla, men det tär på ryggen på ett helt annat sätt nu märker jag! Speciellt när jag får gå och gå och gå med henne, hon vill aldrig sluta gå nu och då är det bara att hålla i, funderar på en gåstol nu faktiskt, ni har det va? Funkar den bra?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback