Datafri dag

Idag satte jag på datorn första gången 20:16. Har haft massa att göra. Struntade i att sova i förmiddags när Signe sov, bestämde mig att jag skulle lägga mig vid 21:30 ikväll. Det är 10 minuter kvar så jag får skynda mig...

Signe sov i tre timmar i förmiddags. Då passade jag jag på att dammsuga hallen, köket, vardagsrummet, badrummet, toan och allrummet. Signes rum dammsög jag igår kväll och vårt sovrum får jag kanske ta imorrn. Det "blåa" rummet som vi inte använder, dammsuger jag sällan i. Torkade golvet i köket och badrummet. Gjorde rent bakom spisen och ovanpå kyl och frys. Så jag hade att göra. Det kändes skönt när jag var klar. Rent.

Sen har vi väl lekt en massa, läst böcker, lyssnat på barnvisor och gått såklart. Både med gåvagnen och utan. Signe skiner upp så fort hon ser gåvagnen :) Och om hon går med Per och så dyker jag upp blir hon så till sig att hon skrattar glatt och nästan rusar framåt! Haha sötfis.

Var till Kilafors på Ica också. Blir som vid varje besök där frustrerad över att utbudet är sådär och att brödet bakades för tre dagar sedan... De som alltid handlar där och inte har vart in på Kvantum i stan vet inte vad de missar. Kanske lika bra det.

Ikväll flyttade vi ner Signe i spjälsängen. Hon har börjar bli så rörlig och det går så snabbt nu så helt plötsligt kommer hon att ha dragit upp sig själv, och då vill vi inte att sängen ska vara högst upp.

Hon är fortfarande väldigt snorig. Det har tjockat på sig och blivit lite mer grönaktigt. Låter det som att läget håller på att förvärras? Tidigare har det ju vart genomskinligt och ganska tunt. Hoppas hon fortfarande är pigg imorrn iaf så att vi kan fota henne. Vore kul att ha det gjort.

Ikväll har jag satt upp två tavlor! Äntligen har förstoringen som jag väntat på så länge kommit! De framkallade den alldeles fel i färgerna två gånger innan jag fick prata med en kille som själv skulle se till att de blev ljusare som jag ville. Som bilden var egentligen! Så nu fick jag två kopior dessutom. Kanske pga allt strul.

Nu ska jag borsta gaddarna och sova. Per kommer hem från innebandyträning vid halv elva kanske. Hoppas att Signe sover skönt tills dess iaf så jag slipper gå upp och stoppa i nappen.





Och nu är klockan 21:32...

Kommentarer
Postat av: Sofia

Lukas snor blev också jättetjockt och grönaktigt på slutet. Och sen gick förkylningen över, så jag tror det är en vändning :) Sista snoret ska ut!

Jättefina tavlor btw.

Kram

2008-10-24 @ 11:35:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback