Utsövd mamma

Idag har vi som ni ser tränat på att krypa. Vi har också haft besök av min storebror Johan och hans sambo Sara. De brukar försöka svänga förbi när de är påväg tillbaka till Stockholm efter ett besök i Hälsingland.
Alltid kul att få besök och Signe gillar att leka med andra än mamma och pappa jämt...

Annars har vi inte gjort speciellt mycket idag. Enda friskluften jag har fått var när jag tog Signe på eftermiddagspromenaden inför sovstunden. Vi gick till postlådorna sen somnade hon... Nog för att vi säkert har längre än de flesta till vår postlåda, men ändå. Inte mycket till frisk luft. Signe sover ju ute i flera timmar varje dag iaf, och det är väl tur för henne det.

Jag fick rejäl sovmorgon idag! Sååå skönt! Signe vaknade kvart över sex. Det var FÖRSTA gången jag klev upp. Jag hade alltså inte behövt upp och ge henne nappen på heeela natten! Men jisses så skönt! Det har aldrig hänt tidigare. Duktigt av den lilla donnan. Hon var nog helt slut efter dagen hos mormor och morfar där hon hade fått gått och gått och gått... De hade gått flera mil med henne lät det som. Allt för att hon skulle vara nöjd.
Jag gick upp och bytte blöja och kläder så att Per skulle få sova lite till och sedan gick vi in och väckte pappan. Jag fick sova vidare och vaknade vid tjugo över tio! Då hade Signe precis vaknat också efter 2 timmar ute i vagnen.

Nu har jag filbröd i ugnen. Det är supergott och hur enkelt som helst att göra! Lägger upp ett inlägg senare med recept på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback