Pers första farsdag som pappa!

Tack för alla snälla kommentarer om Signes öroninflammation. Penicillinet smakar riktigt illa fastän hon har fått med fruktsmak, så det behövs fyra händer för att få i henne det. Hon har ju vart bra i näsan i ganska många dagar nu, men idag kom det tillbaka. Snorigt värre! Såå himla jobbigt!

Hon somnade första gången idag vid halv två!! Halv två på eftermiddagen! Hon hade vart vaken sedan halv sju på morgonen då... Och när hon väl somnade sov hon bara i en halvtimme! Senare på eftermiddagen sov hon max en halvtimme till. Så ikväll var hon helt slut när det var dags för sängen.

FREDAG
Vi var iväg och fotade Signe på expert. Vi skulle fota en sådan 8 bilders serie, och de tog 12 bilder! 12 ynka bilder! Jag blev riktigt paff eftersom jag vet hur svårt det kan vara att fota barn. Det gäller att vara med eftersom leendet kan vara borta på en sekund. Jag såg i studion ett exemplar av en serie bilder där skärpan var på bakgrunden på ALLA bilder! Kommer de med sånna bilder kommer jag vägra betala. Nån måtta får det vara! Kallar man sig fotograf så gör man det, och då får man visa att man kan ta bilder.
De fotade inte digitalt, vilket också är riktigt förvånande. Hade de gjort det hade man kunnat tagit hur många bilder som helst!

När jag och mina bröder fotade oss hos Whålstedts för ett par år sedan tog fotografen mitt ansikte och klistrade in på en bild där båda mina brorsor var bra. Det kunde ingen ha gissat när man såg bilden! Men den möjligheten finns ju knappast på Expert... Jaja, vi får se hur det blir.

På kvällen var Per och spelade innebandymatch i Söderhamn. De vann med 18-4... Jag kollade som vanligt på Idol. Riktigt bra var det och jag log hela tiden! Kevin är ju bara för bra! Lät annorlunda nu när han sjöng en rocklåt, så han visade verkligen att hans röst passar till det mesta!

LÖRDAG
Jag och Per var ut och käkade på Sport Inn och sedan var vi på bio och såg senaste Bond filmen. Den var sådär. Tyckte att den förra var bättre. Signes farmor och farfar var här under tiden. När vi kom hem pratade vi lite med dom innan vi tittade till Signe och då ligger sötsnöret på magen och sträcker upp huvudet och tittar på oss när vi kom in i rummet! Hon måste ha hört oss och vaknade till direkt. Pussade på henne och sa godnatt och sedan somnade hon om direkt. Kändes nog bara tryggt för henne att se att vi hade kommit hem. Så gulligt!

SÖNDAG
Idag är det farsdag och i år är Per pappa! Jag tycker det känns lite fånigt att köpa en tröja eller nåt annat strunt bara för att det är farsdag. Det kan jag ju göra vilken dag som helst. Jag tycker det är finare att visa sin uppskattning på nåt annat sätt eller att köpa något mer speciellt.
Därför köpte jag ingenting. Jag gjorde istället en tavla med ett foto på Per och Signe och en text med massa ord som passar in under hans första nio månader som pappa åt Signe. Idén med texten hämtade jag
härifrån.

Var till mina föräldrar och käkade i eftermiddag och Signe lyckades hålla sig vaken i bilen påväg hem fastän hon sovit så himla lite idag. Väl hemma fick hon medicin och välling och sedan slocknade hon.

Signe blir nio månader idag också! Men det skriver jag mer om i ett annat inlägg. Tillräckligt med text i det här...


Kommentarer
Postat av: Lina

Ja hittar man ett hus som man fastnar för så skulle jag klart kunna flytta tillbaka till skogen men på ett vilkor att Ante inte jobbar borta lika mycket.

Nä jag funderar på en 3:a också, de skiljer faktiskt inte så mycket på hyran men jag vet inte hur de fungerar med bostadsbidrag, nån sa att man inte fick ha större än tex 80 kvm men de är ganska stort iofs. Jag hoppas bara man får jobb snart så man kan börja leta tror nog inte bostadsbidraget täcker hela hyran och man kan ju inte leva på barnbidrag och underhåll :P

Postat av: Lina

Åh, vilken mysig och smart present för att visa uppskattning! Själv var jag och Tuva tråkiga som gav vantar, vilket också kan betecknas som strunt..=) Tuva lämnade över paketet och Fredrik blev glad. Men det här hade ju varit kanon! Kanske blir nåt liknande till jul istället...=) Tack för tipset!

Kram

2008-11-09 @ 21:26:19
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Lina

Ha ha, ingen fara, drev lite med dig bara då jag precis hade köpt en "tråkig" present. Tyckte det själv också men jag hade inte lika bra fantasi som du!! =)

2008-11-10 @ 10:09:13
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Emmy

åh men så fin tavlan blev!! bra idé med foto till texten!

2008-11-10 @ 11:37:24
URL: http://emmyt.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja, Helena på Wåhlstedt är kanonduktig. Såg bilderna på dig och bröderna och man kan inte se att hon har varit där och klippt och donat.



BTW - var hos Hanna Lind förra helgen ja :) Men nu har hon flyttat från Kungsbacka, in till Göteborg (Olskroken heter området) i en första hands 2:a. Fast de kanske du redan visste.

2008-11-11 @ 10:53:35
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback