Härlig ålder!

Rytmiken var trevlig. Signe flinade och skrattade till ibland när vi dansade runt. Det var mest sång och så fick barnen hålla på med instrumenten under tiden om de ville. Signe hittade en grönskimrande boll (!) med en skallra i. Den var uppskattad!

Käkade riktig mat i eftermiddag. Det gick bra, även om det kanske inte var den bästa maten att äta om man har blåsor. Fläsk. Salt och rätt vassa kanter på vissa ställen. Det tog sin tid eftersom jag var tvungen att ta små små tuggor, men det var skönt att få i sig vanlig mat.

Signe är verkligen inne i en underbar ålder! Även om hon kan bli riktigt grinig och nästan aldrig vill ligga på skötbordet numer, så kan hon också vara så himla glad och go! Ikväll lekte vi kurragömma. Jag kröp förbi henne och så gömde jag mig. Signe kröp glatt efter och när jag kikade fram lite från mitt gömställe tjöt hon av glädje och kröp ännu fortare. När hon kom fram ville hon upp i knä för att gosa två sekunder, sen ner igen.
När hon pussas, vilket hon ofta gör, så passar hon nu också på att bita till med sina två små gaddar. Inte lika uppskattat från vår sida då det kan göra jäkligt ont! Men hon vill ju bara visa sin kärlek så det är bara att bita ihop.
Hon pratar massvis nu! Hon pratar och tjattrar hela tiden till sina leksaker när hon poar på. Det är så skönt att hon kan krypa, hon är så nöjd när hon kan ta sig runt som hon vill! Och hon är ju sååå söt när hon tar sig fram :)
I söndags kröp hon från sitt rum till hallen när hon hörde att jag kom. Det var mysigt att bli mött av lillskruttan!

Innan vi for till rytmiken testkörde vi Signes pulka som hon fått av farmor och farfar. Signe tyckte den var rolig. Hon fick åka i den när vi hämtade posten, perfekt med vinterväg!



Kommentarer
Postat av: Lina

Åh, jag vill också ha pulka!! Får vänta till snow racern i Alfta till jul...=) Här ska ju snön försvinna nu också...:(

Ljuset ja! Det är viktigt, vi har dagsljus i våra fönster från morgon till eftermiddag, det var bara att ställa allt framför fönstret och hoppas på det bästa =) Det var en fin dag i söndags så det blev bra faktiskt!

Hoppas du lyckas med julkorten också!



Åh, Tuva är också sådär go och glad nu, jag känner verkligen igen mig i din beskrivning av det mysiga ni gör och som Signe beter sig! Det är riktigt härligt att se glädjen och höra skratten nu som också utvecklats tycker jag!! Kul!



Kram

Postat av: Anna

Tack för tipset, jo vi har en sodastremer så det blir ett besök där idag =)

Vi får ta en pulka promenad någon dag!!



Tack och Kram!!

2008-11-26 @ 09:35:29
URL: http://bhugulliver.blogspot.com
Postat av: bitte

Hej vill tipsa dig om en super tävling som market2member har.



Värva nån vän och vinn snygga priser.Jättelätt att vinna



Har en jättestor julklappssäck med massa vinster.



Allt är gratis gå in här



http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=78d1bddb-e2da-4822-9b05-5a50360bc404

2008-11-26 @ 15:34:30
URL: http://blondiesliv.blogg.se/
Postat av: Lina

Theo var också omöjlig ett tag när man skulle byta blöja, gallskrek ch snurra runt. Som ur är så går det över :)

2008-11-26 @ 21:08:27
URL: http://liinadahlof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback