Tvättstugan klar

Idag har jag och Per vart ensamma stor del av dagen. Signe har vart hos sin mormor och morfar. Vi ville göra klart i tvättstugan som vi påbörjade för jag vet inte ens hur länge sedan! Jag vet att jag tog bilder för att kunna visa före och efter bilder, men jag hittar inte igen dom...

Vi har inte gjort om tvättstugan så drastiskt, utan vi har satt upp hyllplan, tagit ut ett torkskåp, satt upp tvättlinor, satt torktumlaren där torkskåpet stod och satt upp en hatthylla och skohylla där torkskåpet stod. Ja, ni som vet hur det ser ut hemma hos oss kan ju föreställa er iaf.

Sen passad vi på att sätta fast några kablar längs listerna vid golvet eftersom vi får storfrämmande nästa helg och då kommer det vara tre små barn här hela helgen, så det gäller väl att barnsäkra lite kanske... Vi har ju inte behövt gjort nåt sånt eftersom Signe inte tar sig nånvart ännu. Men hon är på god väg, så det är lika bra att göra det nu.
Angående besöket så skriver jag mer om det i ett annat inlägg. Men vi längtar!

Vi skjutsade Signe till mamma och pappa rätt tidigt imorse så jag fick ingen sovmorgon som jag bukar få på helgen, så jag är sååå trött. Jag ska lägga mig strax.

Röstade på Dansbandskampen ikväll. Tyckte verkligen att CC & Lee skulle fått gått vidare. De gjorde sista låten riktigt bra!

Och Idol igår - Det var synd att inte Johan åkte ut, för de andra är verkligen duktiga på att sjunga! Jag hoppas nog att Kevin och Alice går till final. Anna var riktigt bra igår hon med.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Jessika

Ja, Alice :D

2008-11-16 @ 12:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback