Träffat massa små kompisar

Idag har Signe haft en rolig dag! Hon vaknade alldeles för tidigt imorse, före halv sex... Men det är så det är ibland.
Jag passade på att sova en stund när hon sov i vagnen på förmiddagen. Eller ja, hon somnade ju redan vid kvart över åtta...

Sen har vi som vanligt på måndagar vart på Öppna Förskolan. Det var rätt mycket folk idag med barn i ungefär samma ålder som Signe, så det var skoj! Signe ville inte ens klä av sig overallen när vi kom in, hon hade så bråttom till lekrummet!
Väl där kröp hon omkring massa! Det är så roligt att se, gullunge! Hon tjattrade och gick med gåvagnen och träffade en tjej som heter Selma som var på BB samtidigt som oss. Signe blev jätteglad och pratade massa med henne och firade med att ge henne en puss! Hon tyckte nog att den tjejen var söt. Hon är så gullig när hon ska pussa på allt :)

Sen har vi vart på babysim. Kul eftersom vi har missat två av fem gånger. Men det känns inte som att det går framåt alls! Vi gör samma sak som på första träffen! Måste säga till nästa gång om vi inte testar nåt nytt då heller... Signe gillar att vara i vattnet så jag hoppas verkligen att hon håller sig frisk så att vi kan gå de sista tre gångerna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback