Surkart

Igår kväll hade jag också svårt att sova, fastän jag var riktigt trött. Har det med fullmånen att göra? Drygt är det iaf. Tur jag la mig i sängen tidigare igår än i förrgår. Signe skippade nattmålet i natt och åt välling före halv sju imorse när hon vaknde. Men inte så att hon vill somna om inte. Nej då.

Synd bara att jag ändå måste upp och ge henne nappen någon gång. Det är såklart oftare nu när hon är täppt, för då är det ju jobbigt för henne, men jag längtar till den dagen då jag inte behöver kliva upp förrän just halv sju.

Hennes humör har idag än så länge vart på minus. Riktigt gnällig och arg har hon vart. Gråtit så fort jag har lämnat hennes rum eller om hon inte fick stå upp och pilla på sakerna och böckerna i hennes hylla. Hoppas att hon sover bort det mesta av det dåliga humöret. Hon har just nu sovit i 2,5 timme. Så jag har hunnit dammsugit hallen, köket, vardagsrummet och badrummet. Sen kände jag att jag behövde en paus... Skulle vara skönt att sova lite också, men då hinner man ju inte med nåt!

Nu ska jag ta reda på tvätten.

Glömde berätta att vår bvcsköterska frågade om hur läkaren hade tagit bort vaxet i örat. På barn under 4 år suger man ut vaxet eftersom det är sådan stor risk att skada trumhinnan då framförallt små barn rör på huvudet så snabbt. Det går ju inte att säga åt de att sitta still precis. Jag blir galen! Det gjorde han ju inte, utan använde en tops som man ska undvika in i det sista!
Nu har jag fått ett papper som jag ska fylla i så att vi kan byta HC till Bollnäs. Där får man förhoppningsvis träffa en läkare som har lite erfarenhet av barn när man söker vård av just barn! Skulle han mot förmodan ha skadad Signes hörsel... Ja, jag finner inte ens ord för vad jag skulle känna för den mannen då.

Kommentarer
Postat av: Mattias Olsson

Vi var in med Emily på HC i Bollnäs pga att hennes navel blev röd och huden började släppa innan navelsträngssåret läkt ihop, men den läkaren som vi fick då som var barnläkare nr1, han verkade inte ha stor koll utan skickade ner oss till Gävle för koll efter att han tittat 20sekunder på det, så det blev några resor fram och tillbaka till Gävle det för något som vi tyckte en läkare här skulle ha klarat av för att överhuvudtaget kallas läkare. Satt nog i bilen sammanlagt 6timmar och var hos läkaren i Gävle sammanlagt 30minuter.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback