Jävla skit förkylningshelvete

Signe blir bara sämre. Ikväll hade hon feber också, 38,8 och vi fick inte i henne nå penicillin. Hon var så himla hungrig för hon åt knappt någon middag så vi gav henne välling först innan penicillinet. Vet inte om det var en riktigt dålig idé för hon fick kväljningar av medicinen och det resulterade i att hon kräktes upp massa välling.
Hon grät så väldigt så vi struntade helt enkelt i medicinen eftersom hon kräktes. Vad ska man göra? Jag tycker det är fruktansvärt att se henne vara så ledsen medan vi måste tvinga i henne nåt som smakar skit rent ut sagt!

Sen la vi henne i sängen och hon gosade in sig och sedan kräktes hon massa igen. Lilla vännen. Och snoret bara rinner ur näsan på henne.

Jag blir alldeles klen. Är det för mycket begärt att kunna få ha henne frisk ett tag? Hon har ju vart förkyld nu i tre veckor. Hoppas att febern tar hand om viruset och gör så att hostan och snoret försvinner iaf och att penicillinet gör att öroninflammationen försvinner.

Vi har för övrigt bara vart hemma idag. Hon är ju som sagt sjuk. Så inget sim idag. Usch, jag är så trött så jag orkar inte skriva mer här.

Eftersom det är min blogg så får jag svära så mycket jag vill. Och just nu känner jag för att svära massa. Jag tycker det är orättvist att nån som är så liten och inte kan få väck snor och inte förstår varför man måste äta medicin måste vara sjuk.

Kommentarer
Postat av: Malin

Stackars Signe, hoppas hon piggnar på sig snart, tänk om man kunde förklara för dom små liven att man blir bra av medicin. Vad lätt det skulle bli!

Postat av: Lina

Men uscha, det låter inte bra. Hoppas det är en reaktion på att det börjar vända nu. Annars får ni ju åka in igen och göra en rejäl undersökning och se så det inte är ytterligare nåt! Hoppas få läsa att det vänder snart för gotjejen!



Varm kram till dig som är trött också! Förstår hur du känner dig! =)

2008-11-10 @ 22:27:19
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Fam Ferry

Attans vad jobbigt söta Signe verkar ha det just nu. Så visst får du svära lite :-) Vi håller alla våra tummar för att hon kryar på sig snart!

2008-11-10 @ 22:59:30
Postat av: Jessica

Dags att lilla Signe blir frisk nu!!

Stackars liten, snart ska du se att de vänder!

Ha de bra

2008-11-11 @ 08:15:40
Postat av: Anna

Vet precis hur jobbigt det är.. Och du svär på du, inga ord man inte hör förr iaf haha!!

2008-11-11 @ 08:17:52
URL: http://bhugulliver.blogspot.com
Postat av: Emmy

ush ja, man vet ju själv hur äckligt penicillin smakar. de borde uppfinna penicillin i stolpillerform till bebisar.. hoppas signe mår bättre snart! vi har sjukstuga här med, inte kul

2008-11-11 @ 08:23:37
URL: http://emmyt.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ja kåvepenin fick lukas också i fem dagar! Men sen kom inflammationen tillbaka precis en eller två dagar efter vi slutat med det, så håll koll! Ja det gick bra att få i han! Jag höll honom i famnen och lite bakåt sen hade jag sprutor, har du såna? och spruta liksom i sidan av munnen så gick det galant, känns jättehemskt och tvinga i dom men då sväljer dom liksom automatiskt ner det..

Hoppas hon verkligen blir bra snart, usch jag minns själv hur det var!!

Lukas är förkyld och hostar som en tok han med.. Bara inte allt kommer tillbaka igen :(

KRAAAM!

2008-11-11 @ 12:08:12
Postat av: Sara

Ja då, hon är sig lik våran Hanna :) På lördag morgonen så gick hon ut på balkongen och sa: "Åhh! Årets första frost!" Hahaha! :) Jag var med henne när hon kollade på den nya lägenheten på fredagen när jag kom ner. Jätte fin! Och utsikt över E6:an :p

Men det är en himla procedur innan man får lägenhet där nere. Man ska ha bevis på att man har jobb, lönespec, m.m. Lite roligt var de för Hanna hade jobbarbyxorna och skorna på sig när vi var och kollade :p Men tantalaran där tvivlade inte på Hanna. Ja menar, varför skulle en polis ljuga om sitt arbete?

2008-11-11 @ 12:48:10
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: Lina

Åh, gu va bra att hon sover nu, sömn och feber verkar vara goda tecken på att kroppen jobbar på högvarv för att ta bort det sjuka! =)

Ja, tänk vad jymlans svårt det ska va att sova inne på dagen. Hon sover ju i sängen på natten, varför gör hon sån skillnad på dag och natt, haha!



Usch, jag förstår va hemskt det måste va, jag tycker det är hemskt att använda näsfridan när hon försöker åla sig loss och vi är starkare. Hon får sånt där panikskrik...

Och ja, Tuva har ju ramlat ner från vår säng med en duns, huvudet före. Snacka om att man är snabbt på plats då, skulle nog kunna vinna ett 100-meterslopp just då! Och då gäller det att hålla lugnet för att inte skrämma upp henne ännu mer. Jag lyckades fram tills att jag skulle ringa Fredrik och berätta, det dåliga samvetet satte in att jag inte lyckats rädda henne. Och när jag ringde sjukvårdsupplysningen då brast det! =)

Det gick bra för Tuva, en bula och blåmärke, tur att de är så mjuka än så länge! Men det är hemskt att se den där riktiga "det gör ont-gråten".

Tänk om man kunde rädda de från världens ont!! :)

2008-11-11 @ 13:15:48
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Malin

Hon tog hur många bilder som helst, hon använde sig av digital kamera så vi fick se några bilder där, men jag antar att det är hon som väljer ut de bästa för vi skulle bara in och hämta dem när det var klart.. Tog dom så några bilder på expert? Wåhlsteds var jättebra iallafall så det kan jag rekomendera om ni ska knäppa fler gånger, för hon som knäppte var verkligen engagerad i det hon gjorde!

2008-11-11 @ 15:05:22
URL: http://malinsundqvist.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ja det är verkligen en pina det där, ja varför inte suppar?! Usch man känner sig som världens hemskaste människa när man ska tvinga i dom! Men som tur var gick det bra med Lukas..

Hoppas hon blir bra snart!

Kram!

2008-11-11 @ 17:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback