Helt slut

Idag är det söndag och jag har jobbat. Det har vart strålande sol ute så det kändes ju lite trist.. Men annars gick det bra. Förra gången jobbade jag ju hela helgen och det var drygare. Även idag blev jag sjukt trött mot slutet av passet!  Jag längtar inte tillbaka till att börja jobba som en del mammalediga gör. Jag skulle kunna vara hemma för alltid med mysiga Signe!  

När jag kom hem vid sex var mamma och pappa här. De hade precis kommit och fick leka med Signe en timme innan hon var dödstrött. Hon och Per har vart hos farmor och farfar idag och Signe hade väl inte sovit så som hon brukade, så hon var jätteledsen när vi skulle byta till pyjamas. Fick i henne lite välling iaf innan hon slocknade. När hon blir för trött vill hon helst bara ha nappen och få sova, men hon måste ju äta lite grann iaf.

Igår var vi ute i en och en halv timme i det härliga vintervädret så att Signe fick tulta runt i snön. Hon var lite fundersam på allt det vita med verkade tycka det var roligt! Vi har fått låna ett par vinterskor av Veronica från Kavat i stl 19, perfekt för Signe att gå runt i! Vi tog även en sväng i vagnen till familjen Frisäter och pratade lite. Vi tog den mindre vagnen och på den är det inte luftpumpade däck som på vår andra så den hoppade ganska mycket på den hårda snön. Men Signe tyckte det var kul och skrattade och pratade på under turen.  

På eftermiddagen var vi till Bollnäs och tittade på när Per spelade innebandy. De vann med 22-2 mot Edsyn som de spelade oavgjort mot i fredags... Signe tyckte det var kul och stod i mitt knä och klappade händerna nästan hela tiden i första perioden. I periodpauserna var vi ute på planen så att Signe fick jaga boll :) Sen blev det nog lite drygt för henne och i bilen påväg hem grät hon mest hela tiden.  

Vi höll på att krocka igår. På vår lilla väg så kommer det ett krön där man inte alls ser mötande bilar förrän man är uppe på toppen av kullen. Det var kolsvart ute och det enda jag hann se var fyra helljus som dök upp bakom krönet. De körde så snabbt att de inte ens hann slå av hellyset. De sladdade förbi min bil i en jädra fart och jag tappade nästan andan när jag förstod hur nära jag och lillsigne var att få in en bil genom vindrutan, de lyckades i sista stund sladda sig in på deras sida av vägen. Usch. Det var otäckt. Och ursäkta mina fördomar men jag kan sätta pengar på att det var en ung kille som körde. Jag ser nu att jag har skrivit de, och jag vet ju såklart inte om det bara var en person i bilen eller flera. 

När vi kom hem blev Signe nöjd igen och somnade tidigt då hon var trött. Vi skippade att ge henne nezeril eftersom man inte ska ge det mer än 10 dagar, men åh så täppt hon var efter ett tag istället! Så då fick vi ge henne det när hon sov, det resulterade i att hon började gråta och hosta. Och hon grät, hulkade och hostade så mycket att hon till slut kräktes. Stackars liten. Önskar bara att hon får slippa täpptheten nu. Provade med koksalt härom kvällen men det hjälpte inte alls. Var jättetäppt efter nån timme.

Gav henne koksalt nu också innan hon la sig. Gav lite mer den här gången, så jag hoppas det funkar bättre.

Nu är jag så trött på att sitta framför en dator efter den här dagen så nu är det soffläge resten av kvällen. Usch så jobbigt att jobba :)

Signes första kontakt med snö!








Kommentarer
Postat av: Mimmi

Fy vad läskigt!!! Snart ses vi förresten...

2008-11-02 @ 21:13:04
Postat av: Jessika

Ååh så fin hon är, blir så avundsjuk ! :)

2008-11-02 @ 23:10:26
Postat av: johanna Rapp

Vilka fina vinterbilder!

Postat av: Lina

Vilka fina bilder!! Det är ju så härligt med snö, jag önskar det fanns lite i Sthlm också.

Usch, det låter inte bra med hostan när det är sådär mycket. Kanske finns nåt starkare att få om du ringer doktorn i dag...hoppas Signe mår bättre snart i alla fall!

Kram

2008-11-03 @ 09:38:15
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: jessika

http://blondinii.blogg.se/ min blogg.

2008-11-03 @ 11:15:49
Postat av: Malin

Ja, när vi bodde i Norge tror jag det var någon radiopratare som hette Truls + att var och varannan unge hette det, fasnade för namnet direkt!

2008-11-03 @ 15:45:50
URL: http://malinsundqvist.blogg.se/
Postat av: Sara

Men fy va otäckt, vissa kör verkligen som idioter utan att tänka sig för! Tur att det gick bra.

Vilka fina vinter bilder, det får till och med mig att längta efter snö...liiite :)



Larsbergs parkväg 3, det är ju vårat trapphus minsann, undra vilken de var :)

2008-11-03 @ 19:25:19
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback