Helgen

I helgen har vi som sagt haft besök av mitt tjejgäng från gymnasiet.
Johanna och Hannes kom bilandes från Sala strax efter fyra tiden. Tjejerna från Stockholm skulle komma med tåget vid sju tiden. Det blev försenat pga av att någon hade hoppat framför tåget vid Tierp. Så tjejerna och lille Neo kom fram kvart i tio på kvällen. Det var synd att det försvann så många timmar där.

Under tiden vi väntade på dom badade Signe och Hannes och jag och Johanna kollade på Idol medan de små sov.


Per hämtade tjejerna på tåget efter hans innebandymatch och så käkade vi tacos och drack vin. Jag käkade väldigt lite tacos och drack två klunkar vin pga de jäkla blåsorna... Snackade massa viktiga ämnen som tjejer i regel alltid gör, och som alltid när vi ses så kändes det som att vi umgås varje vecka.

Vi gick och la oss närmare halv två och vid tre tiden vaknade Signe och ville ha välling. Hon sov inne hos oss i helgen så att Maria och Johanna kunde få ett eget rum med sina barn. Efter vällingen sov hon stötvis fram till kvart över fyra. Sen var det kört. Hon ville inte sova mera. Så vi var vaken fram till tio i sex. Då slocknade Signe och jag i sängen och sov till halv nio. Skönt!

Signe var väldigt glad efter sovstunden på morgonen.



På lördagen for vi in till stan och gick och kikade i lite affärer. Emi köpte tre plagg till Signe på Lindex. Väldigt snällt, tack!
Sen så käkade vi lite lunch på Krokanen och snackade skit. Eller vi utbytte tankar.
Resten av eftermiddagen och kvällen spenderade vi i Granbo och tog det lugnt framför tvn och Dansbanskampen. Signe somnade skönt i vanlig tid men både Neo och Hannes ville helst vara vaken och umgås. Trots att de grät en del sov Signe som en stock, och det är skönt att veta att hon kan sova trots hög ljudnivå! Så det var bra träning :)

På söndagen hade jag riktigt ont i munnen och när Per gick ut med Signe i vagnen vid kvart över åtta gick jag och la mig och sov till halv elva! Signe hon vaknade inte förrän kvart i tolv (!). Dåligt av mig kanske som är värdinna men tjejerna satt och åt frukost i godan ro och jag var helt slut, så det var nog ingen fara.


Vid två tiden åkte dom hem och nu har vi redan bestämt datum till nästa gång! Andra helgen i maj i Stockholm, utan barn. Vi ska försöka ses en gång med barn och en gång utan barn per år framöver.

Tack för en trevlig och mysig helg!

Kommentarer
Postat av: Malin

Sömnen kan jag nog inte klaga på :) Men det andra var ju intressant, är säkert därför..

Postat av: johanna Rapp

Det var helt underbart i helgen. Vilka fina bilder på kidsen...Ser fram emot andra helgen i maj =)

JAA! Du skulle kanske ha gömt getosten...

2008-11-24 @ 23:18:01
URL: http://johannarapp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback