Adventsbelysning



Igår satte jag upp adventsbelysningen i huset. Ljusbollarna i allrummet är egentligen två, men den ena lyser inte alls...
Ni ser också ljusslingan som Signe har fått av mormor och morfar, lite annorlunda adventsbelysning, men väldigt fin!

I vårt sovrum har det inte kommit upp något ännu och ljusstaken i gästrummet är en vanlig variant, så det var inte lika roligt att visa.

Synd bara att snön försvann. Det skulle känts mysigare med snö. Ska försöka få upp julgardiner i köket också, och senare i december får tomtarna komma fram. Känns liiite tidigt för det än.

Hur ser era adventsfönster ut?

Kommentarer
Postat av: Sara

Va mysigt :) Ni har lika stjärna i köket som oss!

Postat av: Malin

Jag vet faktiskt inte hur mycket det blir, tror vi får betala för hur många bilder det blir. Tyvärr var Truls helt hysterisk när vi var där så det blev nog inte så många kort, men hon skulle komma hem till oss istället och knäppa lite så då kanske det går bättre!

2008-11-29 @ 22:01:05
URL: http://malinsundqvist.blogg.se/
Postat av: Jessika

Vi har valiga "tråkiga" ljusstakar i köket, svart stjärna i gästrummet, grå i vardagsrummet och gran i sovrummet. Alla tomtar och julgardiner är upp med, det är inte alls för tidigt :D

2008-11-30 @ 09:05:49
Postat av: Helen

åh vad julmys, vi har bara hunnit fått fram två adventsljusstakar och en stjärna, måste inhandla fler ljusstakar och gardiner snarast! :)

2008-11-30 @ 19:04:19
URL: http://helenm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback