Prästens lilla kråka

Men vilket härligt väder det har vart idag! Och det ska fortsätta resten av veckan också. Så underbart!

Idag var jag och Signe på babysång för första gången. De två första gångerna blev inställd och förra veckan hade ju Signe feber. Men den här gången var det inget som ställde till det. Det var roligt! Framförallt när vi sjöng Prästens lilla kråka. Då sken Signe upp för den brukar vi sjunga hemma så hon kände nog igen den :)
Nästa vecka är det sista gången. Så det blev väldigt få gånger. Det var trist.

Efter sången åkte jag ner på stan. Kikade på Lindex för jag hade rabattkuponger som gick ut idag. Köpte ett par bikinibyxor (hittade ingen överdel som var bra) till mig och Signe fick ett set med byxa och t-shirt och en solhatt.
Såg i provhytten att jag såg förjävla risig ut i håret. Var längesen jag klippte mig och ännu längre sedan jag färgade...  Gick till en salong och hoppades på en drop in tid för Signe sov, men icke då. Så jag får väl fortsätta se ut som hej kom och hjälp mig.

Vi var till Rusta och köpte ett parasoll idag. Ett sånt ganska litet, 130 cm i diameter. Så imorgon kan jag lägga Signe på en filt under parasollet så kan vi vara ute även fast hon är vaken och solen skiner. Tycker det är lite otäckt med alla flygfän dock. Hade helst velat lagt henne i ett tält av myggnät eller nåt.

Imorse kl 8 fick vi besök. Det var Veronica som kom smygandes med ett paket. Hon hade tänkt lämna det på bron men såg att vi var vaken. Det var trevligt! Hon hade tagit med en kasse med kläder och skor som Signe får låna av Amelia också. Jättesnällt! Var kanonfina grejer. Vinteroverall bland annat.

Idag har mamma åkt till Rhodos med Ann för en veckas semester. Gud så skönt för henne! Var evigheter sen jag var utomlands. Pappa är ingen solkille så han är hemma. Han passade på att trycka i sig lite tårta här i eftermiddag...

Signe var jättebesvärlig att lägga ikväll. Hon var nog övertrött och skrek och gnällde om vart annat. Till slut satt jag och guppade upp och ner på sängen, studsade liksom, och det gjorde susen. Då slappnade hon av och slocknade.

Någon som vet hur länge man bör hålla på med smakportioner på tex gröt innan man kan ge vanliga portioner?


Kommentarer
Postat av: cissi

Man brukar ge smakisar i 3 dagar har jag för migatt det var å sen kan man ge så mycket dom villa ha av den.

Postat av: Lina

Jag testade bara smakportioner med Theo tills att han kunde svälja riktigt då fick han äta tills han vart mätt :)

2008-05-29 @ 08:57:06
URL: http://dahl0f.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback