Kärleken är oändlig

Jag vet att jag har skrivit det förr men det tåls att skrivas igen och igen och igen. Det är otroligt hur starkt man älskar sitt barn. Jag känner så mycket kärlek till vår lilla krabat att det är obeskrivligt! Och hon är så fantastisk bedårande nu i den här åldern, 3 månader, att jag inte vill att hon blir äldre. Jag vill alltid kunna snusa på hennes härligt runda kinder! Härom dagen somnade hon i min famn i soffan. Det händer väldigt sällan nu för tiden. Men hon tyckte väl att det var så skönt att hon slappnade av till fullo och somnade. Så underbart! De första veckorna ville man så gärna lägga ner henne när hon hade somnat så att man kunde göra något annat. Nu är det så mysigt när hon väl vill ligga mot bröstet och bara gosa. Tiden går så sjukt fort! De utvecklas så snabbt under det första året att det borde vara olagligt. Snart är hon ingen bebis längre. Våran lilla gotjej!

I torsdags mådde jag riktigt jävla pyton. Åkte på magsjuka. Jag spydde, skiten rann och jag frös nå så fruktansvärt! Strax efter att Per kom hem från jobbet började jag kräkas och så fortsatte jag i nån timme till. Allt jag försökte få i mig, dvs vatten, coca cola och Verum Hälsofil, försvann lika snabbt. Usch. Det var riktigt hemskt. Jag låg i soffan med mössa, ulltröja, fårskinnstofflor och filt. Men jag frös ändå. Igår kände jag mig bara lite klen. Man blir ju helt tömd. Ansiktet var helt insjunket redan på torsdagskvällen. Så Per fick vara hemma och vara föräldraledig under fredagen. Vård Av Barn kunde man visst bara ta efter att barnet har blivit åtta månader. Signe verkade få lite turbulens i magen men inget värre än så. Hon ska ju vara imun i och med att jag ammar, men man vet ju aldrig.

Idag har jag och Signe var hos mina föräldrar. Per har vart i Kumla på årets första golftävling. Det gick sämre än sådär... Så jag skriver inget mer om det. Han är påväg hem nu förresten och åker genom dalarna. Han fick köra 60 km/h för att det är snö på vägen. Det är väl helt sjukt!! Det är 17:e maj idag! 17:e maj! Inte 17:e november...
Ja, iaf så var vi i röste. Jag, Signe och mamma for till E-Center när Signe hade vaknat efter förmiddagssömnen. Var på Barnens Hus, Lindex och Coop. Som vanligt gjorde mamma av med mycket mer pengar än mig när vi är iväg. Men på något väldigt konstigt sätt har jag alltid med mig mest saker hem... :) Min mamma är en jättebra mamma! Och en bra mormor också för den delen. Signe fick massa fina saker! 
Jag köpte svart myggnät till vagnen, solskydd till bilen, paraply till vagnen, nappbox och en bitleksak. Sen lyckades jag också få med mig hem följande: Leksaker till vagnen, Underlägg och matningsset med Tummen, tak till hammocken, en sommarbody till Signe och ett linne till mig!

Provade ge Signe flaska igår igen. Det gick jättebra. Så det var nog som jag trodde förra gången. Och så har hon fått provsitta sin barnstol! Hon trivs jättebra. Hon vill väldigt gärna sitta nu för tiden när man håller i henne. Inte ligga. Stortjejen.

Jag kommer inte orka skriva vad jag har gjort sedan sist jag skrev. Det har gått för många dagar. Signe blev iaf inte dålig av vaccinet. Klarade sig jättebra! Skönt det iaf!


Sitta, sitta, sitta


Titta på TV är också nåt jag gillar nu!

IDAG

Mätt och nöjd i en kundvagn på Coop


Ögonkontakt


Fina saker som Signe fick av mormor


Bitleksaken jag köpte


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback