Ointressant?

Har det blivit ointressant? Är det verkligen ingen som känner igen sig längre i det jag skriver? Spindelfobier, jobbiga vaccinationstillfällen, hemsk magsjuka, oändlig kärlek...? Ingen? Har inte fått en kommentar på evigheter. Nog för att jag skriver för min egen skull, men det är ju alltid roligt med kommentarer. Och jag vet ju att folk läser. Får kanske ändra stilen jag skriver på. Eller börja kommentera fler bloggar själv möjligen.

Stackars grannen har haft samma tvätt hängandes på torkvindan nästan hela veckan tror jag. Blir nog till att tvätta om den igen.

Idag tiggde vi till oss en middag i Kilafors hos Pers föräldrar. Signes farmor hade vart till Gävle igår och shoppat en jättesöt dress på Polarn och Pyret. Gulligt!

Per kom hem igår iaf. Men han hade fått legat och kört i 50 en lång bit pga snöandet. Usch. Jädra väder. Idag var det iaf bättre. Men kunde det ens vara sämre än igår?

Snart är det läggdags. Prinsessan har sovit i två timmar redan. Vi har ätit varma mackor och tittat på tv.
Innan jag lägger mig ska jag kommentera minst en blogg iaf.

Godnatt.

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag läser alltid:) Men är för lat för att alltid kommentera... Brukar börja men sen är det så drygt med den där koden... Söta bilder i förra inlägget. Sa Per att det blev de blå/turkosa tröjorna isgället för rosa? De var slut... Då passar det i alla fall bra med svart. Vi hörs i veckan! Har inte vågat höra av mig på ett tag eftersom du var krasslig. Kram. Värsta långa inlägget iaf, nu har jag kompenserat de gånger jag inte örskat skriva nå:) He he...

2008-05-18 @ 23:19:06
Postat av: Elin

Mäh, bara för att jag skrev det där om koden så krävdes ingen nu... Skumt...

2008-05-18 @ 23:20:30
Postat av: Elin

Fast det blev de nu... Suck!

2008-05-18 @ 23:20:58
Postat av: Mi

Jag läser nästan varje dag! Tycker det är så mysigt att se hur lilla Signe växer, längtar tills jag har en egen liten knodd... :)

Postat av: Lina

Jag läser också men ibland så skyndar man sig läsa och sen vill Theo ha upmärksammhet sp då hinner man inte ibland. Ska bättra mig :)

De är inte ointressant de du skriver iallafall, jag kollar varje dag om du skriver nåt nytt :)

2008-05-19 @ 08:54:09
URL: http://dahl0f.blogg.se/
Postat av: Joline

Ja hur gick de med inlägget... jag har precis fått tillbaka bloggen från att det blivit nåt fel när dom gjorde flytten på bloggen men nu ska jag blogga :)

2008-05-19 @ 12:04:18
Postat av: Bandyfru

Läser alltid, men är som någon sa här ovan också för lat för att kommentera.

2008-05-19 @ 13:04:27
Postat av: jessika

Olika på min blogg med, ibland är det massa på en bild, sen kan det vara en vecka till nästa kommentaratack! Men jag hänger också med, som många andra i ert bloggande ;P

2008-05-20 @ 21:33:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback