Dåligt med sång

Det blev ingen sång idag. Så vi gick upp tidigt i onödan! Kom till Öppna Förskolan och där fick vi veta att det var inställt. Trist. Så jag och två mammor från min föräldragrupp tog en promenad med vagnarna istället. Signe var nog för trött för att sjunga iaf...

Var in på Dollar på vägen hem. Köpte jättesöta krokar till Signes rum! En stor träelefant och en gris. Mamma har köpt en med fyra krokar tidigare med samma djur, så dessa var ur samma serie. Dollar är en trevlig affär med massa billiga saker. Köpte tavlor med lika djur också, och strumpor till mig. Ska rensa ur lite gamla, de börjar bli riktigt slitna en del.

La Signe inne idag på eftermiddagen. Låg med henne en stund i våran säng och det resulterade i att jag somnade. Kände mig inte ett dug trött, men så fort jag lägger mig för att vila lite så känner jag hur slut jag faktiskt är! Sov i en timme, och sen fortsatte Signe att sova ytterligare en.

Mamma och Pappa var hit ikväll. Så vi fikade och pappa var tvungen att lasta ur veden som låg på släpvagnen för att han skulle ha den imorgon och Per var på golfbanan och hjälpte en jobbarkompis med svingen. Jag lastade ur lite ved också medan mamma gick runt med Signe. Hon sa inte ett enda ljud på hur länge som helst. Trivs så bra med att vara ute och kika!

Hon har blivit så himla duktig på kvällarna Signe! Hon lägger sig mellan 20-21 nångång och somnar oftast på några minuter bara. Flera kvällar som vi inte behöver gå in en endaste gång. Så himla härligt!

Imorgon ska jag till Lidl. Värst vad bra grejer dom har där varje vecka nu för tiden! Kollade aldrig ens i det bladet förr. Ska köpa tofflor för 60 spänn som jag kan ha i trädgården och kolla på barnböcker till Signe. Sedan ska jag och mamma till Mobackes och äta på deras nya lunchrestaurang, och köpa lite jord och sånt.

Glömde säga att jag såg en padda som höll på att para sig när jag var ute och gick häromdagen! Det var tre stycken mitt på vägen. En satt på den störstas rygg och den andre stackaren blev lämnad ensam kvar. Jag trodde det var ungar tills Per sa när jag kom hem att de troligen parade sig :) Så Elin, ni kan flytta till Granbo! Jonas har massa polare här!


166293-557
Signe äter på sin egen padda (groda)


Kommentarer
Postat av: Elin

Ha, ha, ha...

2008-05-08 @ 09:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback