Meningen med livet

Igår kväll efter att vi hade vart och käkat hos Pers föräldrar i Kilafors kom Elin och Jonas och hälsade på. Det var mycket trevligt! De fick vara med och se när Signe badade. Hon är så söt för hon trivs verkligen i vattnet.
Hur gammal ska de vara för att börja på babysim? 2 månader?

Och så har hon börjat småle litegrann! Hon har verkligen utvecklats snabbt sista veckan! Hon har kunnat följa med en leksak med blicken sedan hon var 2,5 vecka men nu är blicken mycket fastare och hon följer med med huvudet också. Och om Per håller i henne och jag kommer upp på sidan så vrider hon sig och vill kolla. Nacken blir starkare för varje dag. När man håller henne mot bröstet eller axeln så stretar hon ofta upp med huvudet så att det inte vilar mot kroppen. Det märks att hon är med i vad som händer på ett annat sätt än tidigare. Och så tyckte Per att hon log igår när han satt och pratade med henne, och likaså lite senare när jag höll i henne. Och idag när hon låg på skötbordet så busade jag lite med henne och gjorde läten med munnen och då gapade hon och sken upp :) Ser inte ut som tidigare när det har dragit i mungiporna pga magknip eller så. Hon är så söt! Helt fantastisk den lilla tjejen.
Det är verkligen det här livet går ut på. Det är det här man väntar på att få uppleva, få vara med att skapa och forma ett litet liv! Fatta vad stort det är! Det är det här som är meningen med livet.
Och alla människor skulle må bra av att få känna de känslorna som man känner för sitt barn. Det är obeskrivligt!


Idag har jag bara vart inne. Hade ingen lust att gå ut. Mamma och pappa var här och hälsade på en sväng mitt på dagen. Per har åkt på säsongens sista rinkbandymatch. Skönt att både det och innebandyn är slut sen. Vissa veckor har han vart borta tre kvällar i veckan och det blir lite drygt om det är tre kvällar på rad.
Jag tycker synd om er vars barns pappor jobbar borta under veckorna. Och framförallt tycker jag synd om papporna som missar mängder av ögonblick med sina barn!

Imorgon ska jag åka och handla mat på Kvantum. Ska nog svänga ner på Lindex och byta kläderna som Signe fick av Anna och Sven också.
På onsdag kväll ska Sara och Fia komma och hälsa på! Vad roligt det blir!

Gofisen ligger och sover i vaggan nu. Jag ska borsta tänderna och gå och lägga mig också. Och hoppas på att hon sover ett par timmar till innan hon vill ha mat.


image444

Kommentarer
Postat av: Fredrika

Det finns en nedre rekommenderad gräns på att bada med barnet, typ i badhus, babysim.. på sex veckor, om jag inte minns fel. Och så måste barnet väga minst fem kilo. I Signes fart så är hon väl där för längesen ;) och förresten, yes, tänkte på det där med den nionde jag med. Liam är född då, Signe, och så Lukas ju, Sofias :) det är nånting sepciellt över den siffran! Och jag håller med om allt du skriver; det här - är meningen med livet! Kramelikram

Postat av: Malin

Fasiken vad söt hon är!! Btw jag kommer till Bollnäs fredagen den 4 april, jag hoppas verkligen att du och Signe har tid att träffas då! Åker nämligen tillbaka till Sthlm på lördag morgon redan... Vi kan väl höras om den saken! Kram!

2008-03-11 @ 08:19:31
Postat av: Lina

Om man ska gå på babysim i Arbrå så vill hon att dom ska vara minst 8 veckor och väga minst 4 kg. Minst 8 veckor bara för att man ska ha lärt känna sitt barn och veta varför de gråter om de skulle börja göra de. Men du kan ju skicka mail till henne i Arbrå. Säg till om du vill ha mailen.
Hon är ju så söt. De är så roligt när dom börjart flina :)

2008-03-11 @ 08:34:56
URL: http://linadahl0f.blogg.se
Postat av: Joline

Åå vad fina ni är... du ser så lycklig ut!!

2008-03-11 @ 08:57:59
URL: http://jolinefahlstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback