Godnattsaga

Tänkte gå och sova men ska försöka skriva nåt snabbt först. Blir väl inte så snabbt innan det är färdigt...

Igår var jag och Signe på babysång på morgonen. Efter sången åkte jag och handlade på Kvantum. Sen var jag hemma en sväng tillsammans med Per och på eftermiddagen åkte jag till Pappa och sen åkte vi till min kusin Elin som tog studenten igår.
Pappa var så snäll och köpte en grill till oss igår. En stor en! Så nu måste vi nog bjuda in till grillfest i sommar. Det var snällt. Men igår kväll när vi skulle grilla så använde vi en engångsgrill. Först och främst var den omonterad och sedan sa pappa att man måste grilla ur den en gång innan man använder den. Så nu står den färdigmonterad i vardagsrummet...

Idag åkte Per till Torshälla för att tävla. Tävlingen är imorrn och på lördag. Får väl hoppas att det går bra för honom. Det vore ju kul!
Mamma kom hem från Rhodos igår kväll. I förmiddags var hon hit med en golfvagn som Per skulle ta med till tävlingen och då hade hon också med lite saker som hon köpt till Signe! Hon fick ett huckle med en skärm på, klänning med shorts, babypool och en sån badring som man kan sitta i! Det roligaste var att poolen är exakt av det slag som hon sen såg i ett utskick från Barnens Hus. Men som tur var hade hon köpt den lite billigare iaf :) Så det blir roligt när Signe i slutet av sommaren kan bada i sin pool!

Vid halv två hade vi en träff med föräldragruppen på Familjecentrum. Det var med kuratorn. Jag ber om ursäkt men jag tycker inte att träffen gav speciellt mycket. Tyckte synd om de papporna som hade tagit ledigt från jobbet för att vara med. De hade de knappast behövt. Barnen låg i "pölen" och Signe låg och vände sig hela tiden! Väldigt duktig har hon blivit. Sedan låg hon på magen och åt på en leksak och kikade på de andra tjejerna bra mycket längre än vad hon brukar göra hemma innan hon blir trött.

Efter träffen for vi till Röste och fick äta grillat. Signe sov inge vidare mycket idag på dagen. Säkert värmen som gör att det blir jobbigt. Men lika glad var hon för det! Igår började hon skratta bara jag flinade till henne, skrattade flera gånger igår. Och idag på eftermiddagen skrattade hon också massa! Roligt att andra också får höra vilket gulligt kluckande hon har!

När det gäller läggningen så är hon jättesvår att ha och göra med! Det har vart så himla enkelt tidigare, men nu går det inte! Hon vrider sig och gnäller och stökar och bökar. Jobbigt är det! Jag tror jag ska testa och ge henne gröt en annan tid på dagen, och inte på kvällen. Vet inte om det överhuvudtaget kan hjälpa, men jag ska prova. Och så ska jag testa läsa en bok också när vi ska sova. Har läst att man ibland får ändra på rutinerna, och det kanske är dags för en ny kvällsrutin. Skulle vilja ha en godnattsaga på rim. Nån som vet någon bra? De gillar ju att lyssna på rytmiska texter när de är såhär små.

Nu ska jag lägga mig. Imorgon blir det sol och bad med Helene och Klara!



Kommentarer
Postat av: Lina

Hon är duktig hon som kan vända sig. Theo är 7 månader och har inte vänt sig från rygg till mage än, fast nu kommer han till magen men han har inte fattat att han måste ta bort armen än :)

Postat av: Elin

Gud vilken goo bild, lite lik Amelia dessutom. Vi ses ju i morgon men vi kanske hinner ses nåt mer på riktigt nästa vecka nån kväll?! Min hosta börjar sakta bli bättre iaf... Kram

2008-06-06 @ 18:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback