Jag längtar efter att få bya lortblöja

Hejsan alla vänner, och alla ni andra bloggläsare. Har tagit det lugnt i ett par dagar med bloggandet nu. Men tänkte att det är lika bra att jag skriver några rader eftersom Sara Kilström blir så glad av att läsa :) Vad kul Sara att jag får dig att le! Det är ju alltid roligt att höra att man gör någon glad!
Och så passar jag på att skriva för att vi åker bort imorgon. Till Sala! Per ska tävla på torsdag så vi åker ner en dag tidigare för att hälsa på våra underbara vänner Björn och Linda. Alltid lika härligt att få komma och bo hos dem! De gör mig glad! Sen ska jag och Signe hälsa på Johanna och Hannes på torsdagsförmiddagen. P-A kanske också är hemma, så vi hälsar väl på han med :) Per spelar två varv så det blir en lång dag på golfbanan annars. Det räcker att vi kommer ut och tittar litegrann på andra varvet.

Efter de två dagarna är det midsommar och då vankas det traditionsenligt firande i Segersta!

Idag har vi vart på banan och spelat 18 hål. Janne, Signes farfar var med som barnvakt. Det funkade alldeles ypperligt. Han var en väldigt bra vagnchaufför för Signe vaknade inte förrän på tian, perfekt tills vi skulle fika vid kiosken. Så då fick hon också äta. Sedan satt hon i bärselen resten av rundan. Hon stortrivdes! Gnällde ingenting vår lilla sötnäsa!

Dagarna som vart har vi inte gjort nåt speciellt. Mamma har vart här och hjälpt mig plantera om lite i rabatten. Eller hon planterade om och jag krattade fint i jorden, typ. Per och Janne har hållt på lite med veden. Per har tävlat. I söndags kom Per tvåa i Pepes tävling och han vann bruttopriset. Så han fick tröjor och presentkort för massa pengar och igår for vi ner på stan och bytte lite saker. För 2250:- fick han ett par byxor, en piké och nästan en t-shirt... Sjukt dyra prylar! Jag hade ju också presentkort så jag köpte mig en huvtröja med dragkedja. En gråmelerad med lite ljusrosa detaljer från Peak. Jättesnygg! Mitt presentkort räckte inte för hela så Per betalade det som fattades. Tack :)

Har tagit massa snygga bilder på Signe i sverige outfiten från matchen i lördags. Men jag håller på och laddar batterierna till kameran, så jag får lägga in det senare nåt tag. Trist att det vart förlust förresten. Framförallt på det viset. Min fyrmänning Petter Hansson sjabblar... Aj aj aj. (Måste väl tillägga att jag aldrig har träffat karln, och kanske jag inte borde erkänna att vi är släktingar efter den tabben?)
Imorgon blir det vinst.

Signe har förresten inte bajsat på två och en halv dag. Känner mig inte så nöjd över det... Antar att det är den fasta födan vi har börjat med. Men jag vill att hon ska bajsa varje dag! Har gett henne katrinplommonpuré men det verkar inte hjälpa. Men hur mycket ska man ge för att det ska ge någon effekt? Det är ju jättesvårt att veta... Hua, hoppas det brakar till i blöjan innan kvällen. Har aldrig längtat efter att få byta lortblöja tidigare...


Kommentarer
Postat av: Emi

Låter som ni har det fin fint. Vilket familje liv ni lever. Jag är inne å läser nästan varje dag. Jätte spänannde att se hur Signe växer och hur ni lever. Eftersom vi inte ses så ofta. Härligt att hålla koll på er på detta vis!



Kram

Postat av: Sara

Min fyrmänning Petter Hansson, haha d kör Johan med varje gång han är tvn :) Ladda upp Signe bilder, alltid lika roligt att se hur hon växer :)

2008-06-17 @ 22:07:44
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: sofia

Jo tack jag vet precis hur det känns det med bajsningen, Lukas bajsa inte på fyra dagar förra veckan!! Men sen så kom det ;) Körde med katrinplommon jag också, men det fick Lukas jätteont i magen av, min faster berätta att katrinplommon kan vara starkt för bebismagar.. mycke vatten ska du få i henne om hon inte bajsar! Skönt att det löste sig iallafall ;) Kram

2008-06-18 @ 12:50:30
URL: http://sofiasannefur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback