SALA

Här kommer ett inlägg om besöket i Sala. Resan gick bra. Vi stannade till på Ikea på vägen ner. Fick vänta på parkeringen en liten stund för vi kom innan de hade öppnat. Köpte toastolslock (heter det så?), tavelramar och bord till Signes matstol. Det gick fort. Käkade på ett lunchställe med Björn och Linda när vi kom fram. Stackars Signe vaknade upp i bilstolen medan jag och Per beställde mat och där fanns ingen hon kände igen! Hon såg helt förskräckt ut med tårar i ögonen medan hon tittade på Linda när jag kom till henne. Stackarn! Usch, det var dumt att lämna henne sådär. Vill inte att hon ska tro att vi har övergivit henne! Men det blev bra efter en stund.

Orkar nog inte skriva om hela besöket, så jag säger såhär: Det var väldigt trevligt! Åt jättegod mat hos Björn och Linda på kvällen. Signe sov bra. Trist med fotbollsmatchen... Hade jättetrevligt med Johanna och Hannes! Per spelade sådär. Björne spelade jättebra och vann. Bilresan hem gick bra. Här kommer bilder.


Signe fick ny matchdräkt av Björne! Samma som mamma. Nr 9 :) Två matchsbodys. Av Linda fick hon två jättesöta bodys från Gaia och Ko. Hittade bara en bild på den ena. Den andra var vit med streckade fåglar i rosa, utan ben. Så fina!


På besök i Saladamm!



Misslyckat försök till att få de små till skratt :)


Hemvägen

Signe var pigg och pratglad efter en rejäl eftermiddagsvila i vagnen på 2,5 timme :)
Pyjamas på.


Väl hemma vaknade Signe och blev pigg igen... Klockan 23:12.

 

Kommentarer
Postat av: Elin

Men gosfia!

2008-06-22 @ 10:53:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback