Bökande

Ensamt. Det är ensamt i huset. Signe sover sedan länge och Per är ju borta. Men jag ska krypa ner i sängen snart. 

Har vart åska och regn i dag med. Nåt som är bra med regn är att jag slipper vattna rabatten och landet. Det är skönt! Och det märks att potatisen mår bra av lite regn för nu växer det rätt snabbt!

Jag och Signe gick och la oss i sängen igen nån gång efter åtta. Fick sova fram till nästan halv elva tror jag. Åh så skönt! Det är så himla mysigt att vakna upp bredvid en liten sötlort! Gosa in sig och krama om den lilla skruttan! För när vi sover på förmiddagen så sover vi i våran säng. Jag tycker det är mysigt. Men på natten sover jag bäst när hon ligger i vaggan.

Vid tre tiden hämtade vi min pappa på tågstationen. Då hände en rolig grej! En kvinna kom fram och sa att hon läste min blogg och att hon var tvungen att hälsa på Signe för att hon var så söt! Det var kul!
Efter det åkte vi hem till Röste och där var vi resten av eftermiddagen fram till halv åtta. Letade fram lite böcker som jag hade när jag var liten och tog med hem. Inga som vi kan läsa än kanske.
Pappa är grisvakt åt grannen. Han ska helt enkelt ge de mat i två dagar. Så jag följde med och kikade på de och tog lite bilder. Vad de bökade och stökade!


Signe bökar upp rumpan och vill gärna krypa framåt :)


Kolla in de två sista bilderna. De sitter på kanten till "pölen". Den ena gnuggade rumpan mot leran :)


Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Tack snälla för din kommentar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback