Golfspel och nattsömn

Idag har det vart fint väder! Skriver mycket om vädret i den här bloggen har jag märkt, men man är liksom så styrd av det. Regn och rusk blir man ju aldrig glad av! Annat är det med solsken! Dock hade jag missbedömt värmen och drog på mig ett par långbrallor när vi åkte till banan... Typiskt. Vi spelade ett varv idag. Jag, Per, pers mamma och min pappa. Pers pappa var vagnchafför och bar runt på Signe i selen när hon var vaken! Det var trevliga fyra timmar på banan. Signe gillar verkligen golfbanan! Eller det är väl att vara ute i naturen och kika som hon gillar kanske :) Hon pratade massor och var så glad och snäll hela tiden!
Jag spelade hyggligt. Slog många bra drives iaf, och det är ju alltid skönt.

Måste säga att jag blir så avundsjuk på er mammor som får sova hela nätterna fastän ni bara har små bebisar. Hoppas ni uppskattar er sömn! Signe tumlar runt och bökar massa på nätterna nu så jag vaknar nästan en gång i timmen... Hon äter en gång mitt i natten och sedan en gång runt fem, sex kanske, men däremellan är det nappletning, vaggning och annat bök och stök. Jag längtar efter att sova en hel natt. Gud så skönt det vore. Men jag vet att det finns de som har det jobbigare, de som har barn som skriker på nätterna och är vaken långa stunder. Så har inte vi det. Minns första eller andra veckan då Signe var vaken mellan 3-6 en natt och jag höll på att bryta ihop! Inte förstod hon att det var natt och att man skulle sova. Det känns som att det var en evighet sen... Hon är väldigt duktigt på kvällen och somnar redan mellan 19-20. Det har hon gjort sedan hon var två, tre månader kanske och det är skönt!

Gav Signe ersättning i eftermiddags och det gick jättebra! Så skönt! Då vet jag att hon gärna äter det när hon är hungrig iaf. Men frågan är fortfarande om hon kan tänkas ta flaska på natten när hon är trött... men det tänker jag inte prova, för jag hoppas vi hinner hem innan hon vill äta.

Innan vi åkte till banan var min mormor och morfar här och hälsade på. De fick bara se Signe en kort stund för hon sov i över tre timmar och vi fick det lite stressigt med att få i henne mat och byta innan vi skulle åka.

Har tänkt nämna
bloggkoll ett antal gånger men glömmer det jämt. En kanonbra sida om man som jag läser mycket bloggar. Då slipper man surfa runt och titta på om alla har uppdaterat. Man lägger in de bloggar man läser i en lista och så ser man de uppdaterade inläggen där. Superbra!

Imorgon bitti ska Per spela golf igen. Sen efter att han har kommit hem ska jag fara ner på stan och titta om jag hittar nåt att ha på mig på konserten. Vore ju kul med nåt nytt... har handlat så sjukt lite kläder det sista året! Signe behöver också kläder, har börjat växa ur massa. Hon var ju redan 67 cm när vi var iväg och mätte den andra juli. Så nu är det stl 74 som behövs inhandlas.

Nog för ikväll. Jag känner mig varm i magen efter att just ha ätit två mackor och druckit en kopp the. Ska nog lägga mig snart.

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

De dyker upp och hittar mig .



Många vill sponsra till tävlingar för att få publicitet , skicka saker för att få recensioner osv.

Postat av: Lina

Theo var likadan på nätterna, vakna också typ varje timme och skulle ha nappen men nu sover han som en stock så de kommer gå över. :)

2008-07-15 @ 07:45:01
URL: http://dahl0f.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja dom gör ju de. Mamma har sagt att hon kan tänkas ha Theo när han blivit 1 år och de kan jag förstå. Då kan han ju peka på vad han vill och sådär. Plus att dom kan bestämma lite själv då om dom vill sova borta eller inte.

2008-07-15 @ 07:56:09
URL: http://dahl0f.blogg.se/
Postat av: ♥ S A N D O R A K

Sv: ja, det är riktigt skönt :) Man måste passa på & njuta nu, snart tar det säkert en ny vänding & man får kliva upp 5-6 eller något. Sover Signe bra då? :)

2008-07-15 @ 11:17:47
URL: http://sandorak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback