LAG-SM nästa!

ELITSERIEN! Vi vann vår serie och kommer att få spela i elitserien nästa år! Dvs LAG-SM! Det är helt sjukt ska ni veta! I Elitserien spelar det bland annat tjejer som i vanliga fall lirar på europatouren. Fast vi har ju Pillan i vårt lag och vem vet, snart kanske hon lirar på LPGA? Tjejernas tour i USA. Det tror jag iaf! Jag vill också framhäva att jag har Pillans allra första autograf. Det var flera år sedan som jag förstod att hon skulle bli nåt så då passade jag på att få den första :)
Jag var ju inte med och lirade det här året, men jag har vart med så många år tidigare så jag känner mig nästan lika delaktig som tjejerna som spelade! En lagspelare vet att även de som sitter på bänken i en match har del i vinsten!
Det var iaf riktigt roligt, tjejerna spöade Gävle med 18 slag innan det var färdigt. Vi fick spruta champange och vara glada.

Herrarna spelade inte så bra i Umeå, men de klarade sig kvar i div 1 iaf.

Igår kväll var det lite fest hos Elin och Jonas för herr- och damlaget. Mamma ringde och erbjöd sig att vara här så att jag och Per kunde åka dit. Det var snällt! Signe sov redan när hon kom och hade inte gjort ett ljud ifrån sig under tiden vi var borta. Vi kom hem vid halv tolv och de andra for ner på Långnäs. Jag hade ingen lust eller längtan efter att gå ut. Inte ens efter att dricka! På vägen hem höll jag på att köra på en massa paddor!! Såg den första efter halva grusvägen och sen såg jag säkert 10 stycken till. Antar att jag måste ha kört över ett par innan jag ens såg att de satt på vägen. Och när vi kom hem såg Per en riktigt stor padda på vår parkering.

Jag har lagt in några nya kategorier. Önskar att jag hade kategoriserat bättre från början. Men nu kan man lätt hitta min förlossningsberättelse och se hur Signe har växt från att hon var en månad till nu. Alltid nåt.

Per sa i morse att han märker skillnad på Signe sen han träffade henne sist. Hon har blivit mycket mer "rejäl" i det hon gör. Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig. Men hennes rörelser är mycket tydligare. Tex om hon ska ta nåt, så sträcker hon fram handen fort och greppar tag om det direkt. Sen upp till munnen bums! Det är svårt att ha henne i knä när man ska äta nu, eller man får vara på sin vakt iaf. För hon sträcker sig efter allt!




1. Signe sitter i vagnen skyddad av regnskyddet då det kom en skur.
2. Leker med kameraremmen.
3. Försöker bita på den nya härliga bollen som hon fått av mormor och morfar!
4. Vet inte om det syns så bra, men Signe tog och stoppade i nappen själv och den hamnade lite på sniskan. Sötfis!



Kommentarer
Postat av: Sara

Vad roligt med elitserien, det är minsan inte dåligt :)

Postat av: Sara

Man får gratulera!! STORT!! :)



Ni såg ut att ha roligt på Iron Maiden, och jag håller med Sara, de syns att ni är syskon :)

2008-07-20 @ 21:43:16
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: Sara

De kan ha varit jag som har sagt de för jag hade hört att de skulle bli varmt i juni, varmare i juli och varmast i augusti. Så de återstår att se.

2008-07-20 @ 23:04:44
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: Sara K

Grattis till Elitserien! Thomas Ringvall i De Sotos spelade på terassen på yran och berättade att Bollnäs har fått ett elitserielag för hela publiken=)

Nu kommer ja inte våga hälsa på nåt mer...grodor och paddor är det värsta jag vet :(

Kul att Signe fortfarande kan ja bodyn som Fia och jag gav henne=)

2008-07-21 @ 09:29:00
Postat av: Frida

Haha men Sara! De är bara ute på natten iaf :) Vad roligt att han nämnde det! Borde vart åtminstonde tre som jublade :)

2008-07-21 @ 10:39:38
URL: http://fofroridoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback