Signe 5 månader







Idag är Signe 5 månder.
Fötterna har blivit väldigt intressanta.
Allt ska in i munnen. Det syns att hon väldigt gärna vill käka lite fågel va? Det spelar ingen roll vad det är, allt ska provsmakas.
På sista bilden gör hon pruttljud med munnen, något hon gör så fort man går omkring med henne! Blåser bubblor och gör ljud med tungan eller läpparna.


Kommentarer
Postat av: Lina

Usch tiden går för fort. Nu kommer de bara gå utför, hon kommer lära sig massa nya saker hela tiden :) Och vips får vi springa och leta dom på stan :D

Postat av: Sara

God morgon! Himmel vad du hade kommenterat :) Tack så mycket, va kul!



Så...du är tremänning med Petter. Men då kanske du förstår att vara tremänning med en kändis är inte så långt-borta-släkt-med varandra. Eller hur? :)



Ja, jag älskar min jordgubbe! Den bara hängde där och glittrade och jag tänkte att den måste jag ha! Sagt och gjort, jag köpte den. Och att det är Pilgrim gör inte saken sämre. Tack för dina snälla kommentarer! :) Dom värmer. Värmer lika mycket som solen gör som skiner i dag. Kors i taket! Och på min lediga dag??!!!



Min pappa var hem till din pappa igår :) Han skulle nog hjälpa honom med nå elektriskt. Men min pappa var tvungen att vänta tills din pappa hade kommit hem från, jag citeter, "den j**la golfen"! :) Inge illa menat från min pappas sida.



Nu ska karln ha sin data tillbaka. Måste maka på mig.



Ha de så bra!!! kram!!

2008-07-10 @ 10:05:32
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: ♥ S A N D O R A K

Oj, tiden går verkligen fort :) Grattis Signe!

2008-07-10 @ 15:32:56
URL: http://sandorak.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ja usch.. Men som sagt det är bara fyra veckor jag ska jobba! Och endast till ett om dagarna, så det går nog :) Nej jag helammar för fullt, han äter jämt! Och han äter allt, så när pappa niclas ska vara hemma så får han gröt och tillägg, som jag även kör med nu ibland så han vänjer magen lite. Alltså tillägget. Han brukar kräkas mycke av tillägg, och sen brukar det ta flera dagar innan han bajsar. Så det har alltid funka bäst med mammas mat ;) Du ammar också va? Hon är för söt Signe! Kram

2008-07-10 @ 17:31:14
URL: http://sofiasannefur.blogg.se/
Postat av: Sara

Jo, jag förstår de. Men pappa min svär lite över sånt som inte ligger i hans intresse :)



Den ser god ut och den är vääääldigt god. Mormödrar kan verkligen baka :)

Åsså du såklart :)

2008-07-10 @ 20:12:32
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: ♥ S A N D O R A K

Nä, det blev inget längre avhopp. Kunde inte hålla mig ifrån bloggandet. haha. Tack :)

2008-07-10 @ 20:19:21
URL: http://sandorak.blogg.se/
Postat av: Sofia

Åh gud vad duktig hon är! Har inte kommit igång riktigt med maten än vi. Han smakar ju allt! Och äter ju så.. Men vi har liksom inga "riktiga" tider sådär. Han äter lite när han vill. Sen tar vi gröt & mangopurè lite när som helst ;) Sen blev han så konstig i magen när vi börja med smakportioner, fick ont i magen o bajsa inte! Så det är väl därför man tagit det lite lungt med det..

2008-07-10 @ 20:24:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback