Riktigt jäkla trött

Jag är trött. Skittrött. Vi har spenderat större delen av dagen på golfbanan, det tar på krafterna att vara i sol och blåst. Sen vaknade Signe fem imorse, kan ha med det att göra också...
Så nu ska jag hämta posten som jag inte hunnit med tidigare, diska, duscha och lägga mig. Jo, så får det bli. Vill faktiskt komma i säng riktigt tidigt idag.
Signe ligger redan i sängen och sussar sött och jag längtar efter att göra henne sällskap i sovrummet.

Det ser iaf ut som att tjejerna tappade nåt slag mot Gävle på sista rundan idag. Det är fortfarande tre hål som resultatet fattas på, men troligen blir det kämpigt imorgon. Hejja Bollnäs! Förresten så fick Signe prata med Marlene Hedblom idag! För er som inte vet så har hon spelat på Europatouren och dragit in över 2 miljoner i prispengar! Men nu är hon tvåbarnsmorsa och tar det lite lugnare.

Jessika: Haha, jag var lite väl snabb när jag skrev det där. Visste att det började på H och så dök Henriksson upp först :) Hade jag tänkt till och kikat på kartan så hade jag ju fattat att det inte var på 7 A, jag vet ju att ni bor i början och i porten längst bort! Tur att de var så snälla och ringde och sedan gick över med det :) Grattis till lastbilskörkortet förresten!

Caroline: Vad roligt!! Det är ju sjukt att lyckas se oss bland allt folk :) Var det kanske före Maiden klev upp då vi stod på mitten med lite mindre folk runt om? Iaf är det otroligt!

Bjuder på en bild på vår rosbuske och på söta Signe i mormors knä under äppelträdet.





Kommentarer
Postat av: Sara

Nu längtar jag tills vi får komma & hälsa på var en evighet sen jag träffade lilla Signe nu. Förhoppningsvis blir det lite mer nu under "semestern". Nu har jag iaf bytt bort min helg inför namnkalaset så ni kan räkna med oss båda! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback