Imorgon... Jag lovar.

Ny skärm, nytt modem, nytt nätverkskort. Pågrund av åskan. Hade vart roligare att spendera de pengarna på nåt annat. Nu har vi ett snyggt vitt modem för 600 spänn. Det enda de hade hemma. Vi hade klarat oss med ett sämre. Nu kommer jag att dra ur kontakten även när jag är hemma. Typ.

Nåt inlägg blir det inte ikväll. Jag hade 114 nya inlägg på bloggkoll att läsa, så det har jag spenderat kvällen med :) Läsa om era liv. Läste inte alla, bara de bloggar jag anser är mest intressanta. Men nu ska Per vara borta i tre dagar så då har jag kvällarna till att blogga. Imorgon kommer det en uppdatering för er som är intresserade. Nu ska jag duscha. Skulle jag gjort för en timme sen... men jag har ju saknat detta förbaskade internet så det är svårt att slita sig!

Bjuder på en bild på sötsnöret!



Kommentarer
Postat av: Helen

men guuud vilken solstråle. blev alldeles glad av att se den där bilden :) sötfia!

Postat av: Johanna Rap

2008-07-30 @ 05:15:24
Postat av: Johannag

Härligt att du är tillbaka... Har saknat dina inlägg =) Ja, Hannes gillar att bada trots att det är kallt...=) Har ni badat något med Signe?

2008-07-30 @ 05:16:58
URL: http://johannarapp.blogspot.com
Postat av: Mimmi

Synd med åskan och onödiga pengautlägg... Men så söööööt hon är! En riktigt liten guldklimp!!!!

2008-07-30 @ 12:13:57
Postat av: Sara

Man är mer beroende av internet än vad man tror, eller hur?? Man tänker ju att man klarar sig ett bra tag utan de, men man känner hur de kliar i fingertopparna om man inte får plita ner nå. Dagens i-lands problem.



Vilken gullig body flickan har :)



Jo du, hörde att lillebror din jobbar på Våggatan. Där ska jag oxå börja snart. Ska dit och hälsa på en sväng idag är de tänkt.

2008-07-30 @ 12:44:25
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: Frida

Hej Frida! Följer fortfarande er resa och vilken liten sötnos ni har =)

Jag skulle vilja be dig om lite hjälp. Jag ska vilken dag som helst bli faster och tänkte göra en blöjtårta som ni fick =) Har letat som en galning efter var man kan köpa sån där genomskinlig plast? Har du nån aning? Isåfall kanske du skulle kunna skicka mig ett mail? Skulle bli superglad då! =)

/Hälsningar Frida

2008-07-30 @ 15:32:19
URL: http://fridaeng.blogspot.com
Postat av: Erika

Vad komiskt, hittade denna blogg för ett tag sen. Hur kommer jag inte ihåg, sen insåg jag att din Per jobbat med min Anders. Och därefter att ni känner min bror och hans tjej, Staffan och Anna samt lilla Sigrid. Sen dess har jag bara fortsatt att läsa eftersom jag tyckte det var en underhållande och bra blogg.



Nu såg jag också att min Frida Eng skrivit en kommentar. Vilket sammanträffande. Jag kan meddela att det finns sån plast att köpa på Rusta :)



Hoppas ni har en trevlig sommar!

2008-07-31 @ 14:25:26
Postat av: Frida

Erika - Vad roligt att du skriver en kommentar :)Och kul att du gillar bloggen! Hoppas du kommer fortsätta läsa och följa Signe :)

2008-07-31 @ 20:17:38
URL: http://fofroridoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback