Tidig morgon

image374Har vart vaken sedan åtta... Klev upp och gick på toa vid halv åtta, kramades med Per som skulle iväg till Söderhamn på kurs och sedan kunde jag inte somna mera. Så då har jag suttit och tittat på en komedi från 1988 med Bette Midler. Haha. Två systrar för mycket, har ni sett den? Ja, det funkade väl för att vara en morgonfilm men ingen jag rekommenderar att se om man har annat för sig.

Ska väl försöka dammsuga sovrummet nu. Senare ska jag hem till Helene, det ska bli trevligt!

Ingen bebis än iaf. Vi längtar och längtar. Jag har ju i och för sig inte hunnit baka något ännu, och det måste jag ju hinna nu när jag har lediga dagar! Utifall det kommer folk och hälsar på när lillskiten har kommit så måste vi ju ha fika att bjussa på! Eller utifall och utifall... Förhoppningsvis så kommer det väl folk och hälsar på :) 
Johan och Sara svängde iaf in härom kvällen när de åkte till Stockholm. Vi får hoppas att det var sista gången de såg magen. Och att det finns en liten bäs att gosa med när de kommer nästa gång!


Kommentarer
Postat av: Stephanie Tikkanen

Hallå gumman! Hur mår du så här mindre en en vecka kvar förhoppningsvis? Vad har du mer för planer i veckan då? Tänkte om jag skulle hälsa på eller nåt? Vill du har hjälp med något är de bara att säga till! Ha de så bra! Krmaar

Postat av: Sara

Jag ska få ett litet kusinbarn till. Det är Therese som ska få sitt andra barn i slutet av april. Det ska bli kul med lite små bebisar runt om kring sig igen :)

2008-01-29 @ 13:12:22
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se
Postat av: Joline

En fråga till dig. Hur lyckades du ändra bilden som är längst upp i din blogg. Jag har ju sån där standrd grej som jag har försökt ändra till personliga bilder men lyckas aldrig jag blir tokig. Hur har du lyckats?

2008-01-29 @ 16:22:17
URL: http://jolinefahlstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback