Rekord!

Ojdå! 73 olika personer (datorers ip-adresser) besökte min blogg igår! Trevligt trevligt. Det är rekord!

Idag dammsög jag, som jag skrev att jag skulle göra. Men jag var duktig och dammsög inte bara sovrummet, utan även allrummet, hallen och badrummet. Och runt kaminen, för där blir det skräpigt. Sen fick det vara nog.

Svängde in på Dollarstore en snabbis på väg till Helene, och sen mötte jag upp en tjej från jobbet så att jag kunde få min ansiktskräm från Mary Kay. Min gamla har tagit slut, och jag vill verkligen inte smeta in med något annat nu och förstöra den fina huden!

Sen var jag hos Helene, pratade och  tittade på Klaras kläder sen hon var liten. Var trevligt att träffas en sväng! Fick låna en bärsele, spelande mobil till vaggan, amningspump och en söt liten heldräkt med huva. Så när jag kom hem kokade jag pumpen och donade med den, tvättade dräkten och satte upp mobilen och spelade lite på den! Mysigt!

Imorgon ska jag kanske baka mig en kaka. Och förhoppningsvis frysa in den så att den finns kvar när just DU kommer och hälsar på!

Kommentarer
Postat av: Lena

Ja, kaka tycker jag om :) Kladdkaka är favorit men ingen bra fryskaka tror jag. Kramar

Postat av: Bandyfrun

Spännande att följa dig här, ioförsig hittade jag in lite sent men... Håller tummarna för att det blir baby snart.

2008-01-30 @ 08:00:21
URL: http://bandyfru.blogg.se/
Postat av: Joline

Så spännande att kika in här nu när man vet att det närmar sig..men vilket bf datum är det du har?

2008-01-30 @ 11:27:40
URL: http://jolinefahlstrom.blogg.se
Postat av: Elin

Vill man att många ska läsa en blogg gäller det ju att man är en aktiv bloggare, det är därför du ser ökning i besöksstatistiken vettu. Hoppas inte bloggen dör när bebisen kommer:) Då hoppas jag på mycket bilder, för jag är en flitig bloggläsare. Kramar

2008-01-31 @ 12:40:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback