Gosig kiwi!

Idag har jag vart upp på jobbet för jag var tvungen att få papper ifyllda som ska till försäkringskassan. Folk undrade såklart vad jag gjorde där eftersom jag jobbade sista dagen i torsdags... Men nu ska jag då inte behöva dit på ett tag!

Var ner på stan och köpte ett par härliga mjukisbyxor och ett gosedjur till bebisen! Den måste ju få ett gosedjur när den är på BB. Så jag hittade en alldeles underbar fågelart på Åhlens. Per gissar på att det är en kiwifågel... men jag tycker att näbben är liiite för tjock, men den påminner då om en sån. Vi såg en animerad variant som var väldigt lik! Han är väldigt stolt över sina kunskaper om de australiensiska fåglarna!
Jättemjuk och härlig är den då iaf! Den är ganska stor, 40 cm och perfekt för ett barn att hålla i. Antingen ta den i näbben, benet eller i halsen! Så charmig är den iaf! Och lite rolig eftersom den är lite annorlunda.

Var in en snabbis på Nordea och lämnade lite saker som Veronica glömde hos oss i fredags och sen åkte jag till Elin och fikade i två och en halv timme :) Vi pratade skit och skrattade massvis! Det var mycket trevligt!

Sedan har jag och Per ätit middag och vid halv tio ikväll ska han iväg på rinkbandy...

Det är då skönt att vara ledig. Sova länge och bara göra sånt man vill!


image373

Bebis första gosedjur!
Kiwifågel?!
Mycket fin mittbena iaf :)

Kommentarer
Postat av: Elin

Tiden går fort när man har roligt:) Håller med, det var trevligt. Hoppas det kan göras kontinuerligt framöver. Finns dock risk för att arbetsdosen ökar i rask takt snart... Men jag ska göra vad jag kan. Kram

2008-01-29 @ 08:59:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback