Bulle i ugnen

Ja här bakas det bullar. Bebisbullen har bakas klart vid det här laget! Kommer den inte ut snart så är det riskt för att den blir bränd...
Bullarna i ugnen gick det lite snabbare att få färdiga. Åh så gott det har luktat i huset idag! Per sa att det luktade bulle ända ut till och med. Trevligt!

Skitkul att läsa era kommentarer! Tänkte passa på att kommentera era kommentarer också :)

Linda C - Hade ingen aning om att du läste min blogg, eller att du bodde i Hallen! Jättekul att höra! Både att du läser bloggen och att du har flyttat till skogen :) Oväntat men roligt!

Björn och Linda - Hörde att det har kommit ett par dm i Sala! Klart du måste ha en fungerade skoter Björn! Vem var det som lurade på dig den där rishögen du köpte...? ;)

Linda F - Jag hörde av Annelie att du skulle få en liten skrutt! GRATTIS! Vad roligt! Och att ni hade köpt hus! Bilderna är tagna med en vanlig liten digitalkamera, hehe men tack så mycket :)

Elin - Du får alltid komma förbi och äta en kaka, fast bebisen inte har kommit! Och nu finns det ju bullar också!

Malin - Jag hoppas då att jag blir en upptagen jäkel, SNART!

Ja, baka är det jag har gjort idag. Bakade en sån vanlig hård liten kaka också. Även denna var enkel. Men när jag hade stått i köket i två och en halv timme kändes det i ryggen kan jag säga! Så då vilade jag i soffan en halvtimme innan Per kom hem. Och nu ska jag vara duktig och börja med maten. Jag tror att Per gärna såg att jag var hemma jämt. Då skulle han aldrig behöva städa, tvätta eller laga maten. Sicken tur han har den karln!


image377


Kommentarer
Postat av: Sara

Shit vad du bakar och står i, kommer inte bebisen snart så kommer ni ju ha hela huset fullt med kakor och bullar :)

Postat av: Sara K

Bloggen är välskött sen fröken gick på mammaledighet=) Härligt att se! Bullar å hela kittet, inte dåligt de e. Ta hand om er! Kramar

2008-01-31 @ 20:06:35
Postat av: Elin

De ser jättegoda ut... Mmm...

2008-01-31 @ 21:22:50
Postat av: Lena

Du är superduktig Frida :) Jag hoppas verkligen att jag hinner smaka på alla kakor innan de tar slut :) Jag vet att du inte vill gå över tiden men visst vore det mysigt om h*n kom på Alla hjärtans dag? Det känns nästan så i min lilltå! Sköt om er. Kramar

2008-01-31 @ 21:35:00
URL: http://lenawe.blogg.se
Postat av: Helen

Shit vad energi du har, bakar och städar in i det sista. Verkar haft turen att få en lättsam graviditet.. :)
Lycka till!

2008-02-01 @ 12:16:18
URL: http://helenm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback