Sömntuta

Idag är det lördag. Signe är en vecka gammal. Just nu för precis en vecka sedan låg vi på förlossningsrummet och myste med vår nyfödda bebis! Otroligt.

Vi har verkligen fått en liten sovbebis! Sover hela dagarna verkligen. Inatt resulterade det i att hon var vaken mellan 3-6 ungefär. Och inte så att hon ligger och gnäller massa då. Hon ligger och smackar och bökar och så småningom gnäller lite. Så jag kan inte heller sova. Per vaknade vid 6 så han tog med henne till soffan och lät mig sova ett tag. Sedan kom de in när hon var hungrig vid halv åtta. Och då sov hon till halv elva innan hon ville äta. Och då fick jag faktiskt lyfta upp henne för att hon verkligen skulle slå upp ögonen! Så då var hon totaldäckad! Så jag fick lite sömn innan det var färdigt. Har sovit en dryg timme nu på eftermiddagen också, blev så trött.

Vi la henne i vaggan igår när vi skulle sova, hon hade redan somnat  på mitt bröst så hon fortsatte så fint att sova. Vaknade och gnydde lite knappt tre timmar senare, så då vart det mat och efter det blev det kämpigt att somna om. Får ju hellre ha de där vaken stunderna på dagarna istället. Men jag är glad över att hon verkar nöjd och att hon sover så mycket som hon gör! Nu ligger hon här bredvid och trynar och det har gått över två timmar sedan hon åt, så det är väl dags snart :)

Igår var Elin och Jonas här! De hade köpt med mat från Take Off. Gott! Signe fick två pyjamaser och två par strumpor, plus en pippi långstrump bok! Jättefina! Så vi kollade på Let´s Dance och hade trevligt.
Veronica och Tomas kunde inte komma för Amelia har blivit förkyld, men Veronica kunde inte hålla sig borta utan passade på att åka in när hon skulle handla :) Så hon fick se den lilla tösen! Fick jättefina saker även från dom! Sovpåse och en jeansklänning med hängslen som hon kommer att kunna ha när hon växt på sig lite!
Tack ni för alla de söta sakerna!

Idag har Pers föräldrar vart här och hälsat på och vi har spenderat dagen i soffan framför skidskyttet... synd att det är alltid är någon som skjuter bort sig. Vi pratade om det innan Per och jag att det i alla de staffeter vi har sett i år är det alltid en som skjuter bort sig. Så även idag. Och det vart ingen dålig bortskjutning heller! Trist.

Nu börjar lillfisen röra på sig så jag ska ta med henne tillbaka in till soffan där pappan ligger sovandes :)

Melodifestivalen ikväll!


Kommentarer
Postat av: Lina

typiskt att dom ska ha vakenstunderna på nätterna när en annan vill sova, Theo gjorde likadant han. Han vände nästan på dygnen helt han för i början så vela han nästan bara äta hela tiden. Kommer ihåg att man passade på att sova när han sov :) Hoppas att allt är och går bra!

Postat av: Lena

Vad roligt att även pappan tyckte om kläderna :) Jätte roligt med bilder på er, mest den lilla söta :) Roligt att du nämnde BH storlek, jag som hade funderat :) Hoppas allt är bra med er. Kramar!

2008-02-17 @ 22:12:38
URL: http://lenawe.blogg.se
Postat av: Lina

Vilken tur då :)

2008-02-18 @ 09:21:03
Postat av: Helen Dahlöf

Grattis till den lilla! Hoppas allt är bra med hela familjen och så kanske jag springer på er hemma i Bollnäs nått tag! Kram Helen

2008-02-18 @ 10:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback