Ensamma hemma

Jag måste tacka för alla kommentarer! Det är jätteroligt att så många skriver gulliga saker till oss :) Igår var det toppnotering på bloggen. 127 läsare! Otroligt.

Har ju glömt sagt att vi fick ett paket på posten i tisdags! Det var Lena som skickade upp massa söta kläder till Signe! Hur gulliga som helst. Så himla roligt med paket :) Och ännu roligare när de ligger helt oväntat i brevlådan! Per tyckte Hallo Kitty luvjackan var så himla söt att han var tvungen att prova den på henne idag när det var dags för påklädning.

Sen var Helene här och hälsade på i tisdags kväll och Signe fick jättesöta kläder! Hon kommer att bli en rosa sötnos! 

Tidigare ikväll har mamma och pappa vart här. Signe fick Alla Hjärtans Dag presenter. En labanskallra och jättesöta tights med en kjol som sitter fast och en passande body. Tack tack!

Nu har sista paret i vår föräldragrupp fått en flicka! Så det blev fem flickor och en pojke i gruppen. Ska bli roligt att träffa alla med sina bebisar sen. Sist vi sågs hade vi stora magar allihopa och nu kommer vi att ha en liten skruttbebis istället! Underbart!

Per är på innebandymatch i Ljusdal... Så jag och Signe är ensamma ikväll. Hon ligger och sover i sin babysitter här bredvid. Vilken kanongrej!!

Det här är första Alla Hjärtans Dag sedan jag och Per blev tillsammans för drygt 5,5 år sedan som jag inte har köpt eller gjort något speciellt för honom. Men det räcker gott och väl med det under som vi har skapat tillsammans! Vi är förälskade! I varandra och i vår sötnos Signe!

Kommentarer
Postat av: Elin

Längtar tills i morgon, ska bli mysigt med myskväll i Granbo:) Hjärtekramar till er!

2008-02-14 @ 20:34:51
Postat av: elin

Hej hej och grattis igen till en underbart söt tjej, man blir lite smått avis och längtar tillbaka till tiden då Ester var så liten. Ha en skön kväll, föresten såg att nu att ni bor i Granbo är vi ju nästan grannar =) //Elin

Postat av: Malin

Jag kommer att lämna mitt paket live! Och som du kan tänka dig så kommer de inte att vara nåt rosa :P

2008-02-15 @ 10:18:03
Postat av: Caroline

Hej! Har varit in och kikat med jämna mellanrum och känner att det nu är dags med ett Stort Grattis! Hon är helt fantastisk (:
Kram, Caroline

2008-02-15 @ 14:48:59
URL: http://shmerb.blogg.se
Postat av: Caroline

Minst sagt! (: Tack, men det är inte min farmor. Det är min mormor som gick bort i tisdags, fastän farmor är påväg nu också, vilken dag som helst. Så jag höll utkik när vi var på sjukhuset hos henne i måndags då hon ligger på 108 A och BB är på 108 B. Men då kanske ni hade fått åka hem redan?

Det känns hoppfullt när man vet/hör om, och möter överlyckliga föräldrar till ett nytt liv mitt i allt elände! Ta hand om er!
Kramar

2008-02-15 @ 19:27:44
URL: http://shmerb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback