Dagarna som gått...

Jag hade skrivit världens längsta inlägg om vår helg. Suttit i en halvtimme... Allt försvann när jag var klar. Blir så less. Brukar alltid vara så duktig och kopiera texten under tiden jag skriver. Men inte då!!!!!! FAN!
Blir kortfattat nu.

Fredag: Promenad med vagnen. Mamma och pappa var här en sväng innan Steph och Dan kom med pizza. Fick så fina saker! Blöjtårta som Steph hade gjort och rosa converse skor :) Jättetuffa!

Lördag: Per spelade innebandymatch. Jag och Signe kollade. Pers kusin Lotta och hennes familj kom förbi och tittade hur vi bodde och på Signe. De var uppe från Stockholm i helgen. Fick en hel låda med massa leksaker och andra bra grejer! Kollade på melodifestivalen. Riktigt dåliga bidrag! Bara BWO som var bra. Skönt med en myskväll bara vi tre.

Söndag: Signe somnade inte förrän 02 tiden på natten, så vi sov länge. Asjobbigt att vara vaken så länge. Men hon är så söt, skriker inte utan är bara vaken och vill umgås. Åkte till kilafors och hälsade på stockholmarna lite till innan de skulle åka hem. Deras äldsta tjej ska stanna hos Pers föräldrar den här veckan tillsammans med Pers moster. Jag och Lotta tog en promenad med vagnen.
Vi väckte Signe vid 21 tiden så att hon skulle ha sina vakentimmar då istället för mellan 22.30-01. Pers idé. Funkade jättebra! Hon somnade mellan 23-23.30. Han är en toppenpappa :)

Idag: Pers första jobbdag. Helene, Klara och Helenes mamma Ann kom hit vid halv två och hälsade på. Trevligt med sällskap. Signe sov dåligt under eftermiddagen, hon var väldigt trött men kom aldrig till ro utan sov bara korta stunder. När hon väl somnade vid kvart i åtta lät vi henne bara sova i drygt en timme. Vi skulle bada henne innan Per åkte på rinkbandy. Hon var så trött att hon inte ens vaknade när jag tog av henne kläderna. Halvsovandes höll Per ner henne i vattnet. Men hon verkade tycka att det var skönt att vakna i badet :) Och så somnade hon efter 22.30 och har sovit i vaggan i snart en timme! Hoppas hon fortsätter sova i en två timmar till åtminstonde innan hon vill ha mat!
Nu ska jag också sova. Per har precis kommit hem från rinkbandyn, de vann med 8-2.

Lägger in en bild på blöjtårtan imorgon. För den måste ni se!

Kommentarer
Postat av: Malin

Frida för att undvika i framtiden att inlägg försvinner innan du publicerar dem så skriv de i anteckningar eller nå liknande! Klistra sedan in de i bloggen, smart va?! :P Får se när vi kan ta oss upp till Bollnäs trakten, beror lite på hur de blir med lägenheten där uppe och ev en här nere. Kram!

2008-02-26 @ 08:20:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback