BF = Beräknad födelse

Idag är det bebisens beräknade födelse. Seså, kom ut nu!! Trodde att vi hade gjort klart allt med hyreskontrakt och liknande. Fram till klockan 24 ikväll har du på dig, då ska vi åtminstonde ha sett ett tecken på att du är påväg ut! Vi har ju ett helt hus förberett för dig lillskrutt! Måste vara mycket trevligare än den där lilla ettan du håller på och växer ur!

Var till barnmorskan idag. Måste då säga att det är märkligt att man alltid ska behöva vänta så länge på att få komma in! Varje gång får jag vänta minst 15 minuter! Idag över 20... Planeringen verkar vara sådär. Alla värden var bra. Vi kollade inget blodvärde för det var så bra sist. Men när hon ändå stack mig i fingret för att kolla blodsockret tycker jag att hon lika gärna hade kunnat kolla värdet också. Vägde 73 pannor. En viktuppgång på 13 kg alltså. Känns väldigt bra faktiskt! Bebisens hjärtljud var lite lägre än vanligt, de låg på 132. Men efter lite buffande så var de uppe på 148, så allt var bra där inne. Magen har stått stilla sedan jag var där för två veckor sedan. Fortfarande 35 cm. Så det känns jättebra! För det är ett tecken på att det närmar sig. Att magens kurva planar ut och att vikten inte fortsätter uppåt. Äntligen något som visar på att en bebis snart kommer!
Bebisens huvud var fortfarande inte fixerat. Det var liiiite ruckbart fortfarande sa hon. Men enligt barnmorskan så brukar det fixeras när värkarna väl sätter igång, då sjunker den ner det sista. Och det ska inte behöva fördröja något.

Om den behagar titta ut imorgon kommer den att fylla år samma dag som pappa och som Johan Thyren. Blir mycket kalas då... Men det struntar jag i! Hellre imorgon än på onsdag :)

Nu får jag iaf ont i bäckenet oavsett om jag bara ska gå mellan sängen och toan eller om jag ska hämta tidningen (ja ni ska veta att det är jäkligt långt till vår postlåda!). Eller ont och ont, det känns iaf. Jag ser det som ett bra tecken.

Nu har ytterligare ett par fått barn i vår föräldragrupp. Så nu är vi bara två par kvar. Fast det är vi två som har BF sist också. Jag och Per har ju idag och det andra paret har den 11:e.

Kanske ska gå ut och få lite luft jag. Solen skiner fortfarande (är dock påväg ner...) och snön glimmar! Har aldrig i hela mitt liv längtat så mycket efter att få känna smärta! Vill ju såklart inte ha ont, men då vet jag ändå att det är en bebis på gång!

Kommentarer
Postat av: G

ååå så spännande, hoppas att lillen kikar ut snart. Håller tummarna på att allting går bra för dig och bebisen!! ;)

Postat av: Joline

Hmmm du är fortfarande hemma ser jag :) Hoppas allt går bra för dig när väl förlossningen sätter i gång iaf. Kram kram

2008-02-04 @ 14:37:10
URL: http://jolinefahlstrom.blogg.se
Postat av: Åsa

Jag är beräknad till den 6e feb. Onsdag alltså. Men jag tror jag går över tiden. Alla verkar göra det. Är nog ganska vanligt. Min pojkväns kusin fick idag och hon var beräknad till den 22 januari.... =O
Javisst är det besvärligt att resa sig nu, och sova... =/

2008-02-04 @ 14:45:04
URL: http://plysch.blogg.se/
Postat av: Malin

Tänkte bara meddela att jag inte har några känningar än :P Men snart så, de börjar nämligen sticka lite i mitt vänstra lår :) Sen till att kläcka ut ungen snart så ni är hemma på söndag när jag har vägarna förbi! Kram

2008-02-04 @ 14:56:11
Postat av: Eva Rönn

Heej på er!! Va roligt, nu har jag oxå hittat hit igen! I grevens tid kan man nog säga. Jag kan också meddela att jag har lite känningar, mest i högra knät men även lite i foten. Men det har nog med åldern att göra och det går nog över snart!

Önskar er massa lycka till, hoppas Perra inte svimmar under förlossningen!

KRAM!

2008-02-04 @ 17:29:27
Postat av: Lena

På torsdag kommer bebisen för då har Rosa namnsdag. Det är ett tecken Frida!

2008-02-04 @ 19:26:32
URL: http://lenawe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback